Vztah sportovce a modelky je léty prověřená rovnice, která už nikoho nepřekvapí. Málokdo ale ví, že to jsou právě rozmlsaní muži, které české krásky uhánějí tak dlouho, dokud jim čerstvě zvolené missky nepodlehnou.

Tak určitě je partička lidí, možná tam jsou i sportovci, kteří tu dívku hned kontaktují. Nebo to také bývá, když se třeba misska rozejde, tak to je vždycky taková smsková smršť,“ přiznala Eliška Bučková ve VIP zprávách. A kdo jsou ti, kteří Elišku neustále bombardují? „Kdysi to býval Tomáš Topolánek, ale ten už teď chodí s mojí kamarádkou a pak Míra Cipra. Promiň Mirku,“ přiznala Bučková.

Její kolegyně Jitka Válková (22) ví, o čem mluví. „Po rozchodu s Mirkem (Ciprou - pozn. red.) byl na mě větší útok, hodně velký. Někdy je těch zpráv tolik, že už to hraničí možná s pronásledováním,“ svěřila se Česká Miss 2010.

Mnohdy otravné sms zprávy chodí i Miss Earth 2012 Tereze Fajskové. „Třeba Fenin mi psal. Většinou píšou – Ahoj, jak se máš, půjdeš na kafe? – takové zprávy, které zaujmou každou holku,“ řekla ironicky Fajksová s tím, že z milých smsek se později stávají agresivní zprávy. Na ty už pak raději neodepisuje.

Tereza si ale po odvysílání VIP zpráv svůj výrok uvědomila a Feninovi se omluvila s tím, že po sestříhané reportáži působila namyšleně a stupidně. „Uvědomila jsem si, že jsem se zachovala jako absolutní idiot.“ Terezo, neboj, Fenin ti určitě odpustí.

Video
Video se připravuje ...

Fajksová a Chmelířová se vykašlaly na svoje partnery! Kvůli čemu? Thomas Kruchina, hudba: freemusicarchive.org (“California Lullabye (Instrumental Version)” (by Josh Woodward))

Fotogalerie
9 fotografií