Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zastřelil manželku jen tři minuty po svatbě: Pohádali se kvůli penězům

Autor: dce - 
8. října 2014
15:34

„Moje peníze nikdy nedostaneš,“ křičel muž na svou novomanželku je krátce po konci svatebních oslav. Jen tři minuty po té, co je opustili poslední hosté, zazněly domem výstřely. Scott Samson zastřelil nejprve svou ženu Kelly a pak i sebe.

Svatba je začátek nového života. Pro pár z Indiany se ale stala také jeho koncem. V alkoholovém opojení se začali hádat kvůli předmanželské smlouvě. Podle svědků Scott (†54) řekl své nové manželce, že „na jeho peníze si nikdy nesáhne“. Pár se začal hádat takovým způsobem, že se hosté rozhodli radši odejít.

Kelly se pokoušela volat i na tísňovou linku s tím, že ji manžel chce zabít. O pomoc volala celkem třikrát, v posledním hovoru už jen roztřeseným hlasem žádala o pomoc. Po té zaznělo několik výstřelů a telefon se odpojil.

O půl hodiny později do domu dorazila už zbytečná pomoc. Kelly našli s prostřelenou hlavou a krkem, její manžel se zastřelil ve sklepě. Podle policistů bylo Kellyino tělo doslova rozstříleno. V domě s nimi byli i Scottovi rodiče a Kellyin syn – ani jednomu z nich se nic nestalo.

zelena.karkulka ( 8. října 2014 20:49 )

musí ti dát dost práce vymýšlet ty patvary,zřejmě trpíš nějakou poruchou a snižuješ si tak stres

4858 ( 8. října 2014 18:02 )

Kdo ví co na těch kecích je pravdy ale jak už tady někdo píše,kurzovní sázení je dobrý.

japos22 ( 8. října 2014 17:38 )

Porozuměl ženám, ale poznání to bylo osudové

nezmarm ( 8. října 2014 17:30 )

Lepe byt dobre mrtvy, nez spatne zenaty . Mohli to ale treba vyresit anulovanim. Myslim, ze to jde udelat do 48 hodin po uzavreni snatku. Zbytecna smrt dvou lidi a tragedie pro pozustale obou stran. "Velicenstvo, nenechte emoce cloumati Vasim majestatem"... ;-)

mandat ( 8. října 2014 17:30 )

A kvuli cemu si ho asi vzala ? Byl to urcite magor.

Zobrazit celou diskusi