Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ztracená dvojčata z Dobříše už policisté našli: Kde se poflakovali?

Autor: dce, Richard Veselý - 
7. října 2014
20:30

Dva teprve jedenáctiletí bratři se včera ztratili na Dobříšsku. Ráno nedorazili do školy, v jejím okolí však byli viděni odpoledne. Kolem třetí ráno je policisté našli.

Rodiče chlapců netušili, kde by mohli být. „Sourozenci odešli dnešního rána do školy, kam však nedorazili. V odpoledních hodinách kolem 16 hodiny byli viděni v okolí základní školy,“ sdělil Blesku tiskový mluvčí středočeské policie Zdeněk Chalupa.

Po dvojčatech se večer rozjelo rozsáhlé pátrání v Dobříši i okolí, kterého se zúčastnili desítky policistů. Oba chlapce se v pozdních nočních hodinách podařilo nalézt - oba byli v pořádku předáni rodičům.

kofila ( 8. října 2014 08:48 )

Možná bude chyba ve výchově, ale hezcí kloučci to udělali podruhé, takže já v nich vidím spíš malé zmetky

marie60 ( 8. října 2014 06:51 )

Jsou to hezcí kloučci a bylo by smutné,kdyby je nějaký úchyl typu mrdounberlusconi vlákal do auta a zavezl je k ještě větším úchylům,kteří třeba točí s malými dětmi porno.Pokud chytli kluci jen toulavou, tak by je měli pak po najítí rodiče proplesknout.Není dne, aby někoho poliši nehledali.

miap ( 8. října 2014 04:52 )

Zminovat predem otresny pripad zavrazdene Elisky, je pekne svinstvo. S ohledem na nestastnou rodinu musime doufat, ze kluci si jen vysli za dobrodruzstvim a budou v poradku a ze se tentokrat bulvar tesi marne

hlms ( 7. října 2014 22:11 )

je to celé kec Blesku

naidka ( 7. října 2014 21:54 )

Chybí dost podstatná informace - barva vlasů.

Zobrazit celou diskusi