Přední české missky se sešly po dlouhé době opět na přehlídkovém mole na charitativním galavečeru, který byl zaměřen na Alzheimerovu chorobu. Mezi nimi nemohla chybět ani Česká Miss 2009 Iveta Vítová, která se na mola vrátila rok po porodu své dcery Anetky.

A když kráčela po mole, přítomní hosté se v tichosti děsili. Vítová za poslední měsíce drasticky zhubla a chrastění kostí, které ji trčí z těla a obzvláště pak z hrudníku, bylo slyštět na míle daleko. „Je pravda, že se trochu zanedbávám, hlavně co se týče jídla, protože je to takový kolotoč kolem toho mimina, a občas se musím zamýšlet, co jsem vlastně za ten den snědla, ale myslím, že se to během léta spraví,“ svěřila se v květnu Vítová.

Jenže od té doby je ještě hubenější a čím dál více se podobá své kolegyni Elišce Bučkové, která ještě před rokem trpěla mentální anorexií. Bučková vypadá v současnosti o mnoho lépe a zdravěji než Iveta.

Po mole se prošly také moderátorky Gabriela Kratochvílová a Monika Leová, které tak oprášily své staré povolání. Předvedly luxusní šaty a postavičky, ze kterých se mnohým tajil dech. Nechyběly ani missky Tereza Fajksová, Aneta Vignerová nebo Veronika Chmelířová, která se jako jediná odvázala v průhledném modelu.

Fotogalerie
22 fotografií