Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bělošské lesbičky žalují spermobanku: Prodali jste nám sémě černocha!

Autor: shp - 
2. října 2014
20:31

Jako každá žena se chtěla stát matkou. Vzhledem k její sexuální orientaci však nebylo početí přirozenou cestou možné. Lesbička Jennifer Cramblett (36) z Ohia se tak s partnerkou rozhodla, že se nechá oplodnit uměle. Ve spermobance si vybraly vhodného dárce, zaplatily za sémě a čekaly na narození dítěte. Po devíti měsících přišel šok – narodila se jim totiž míšenka!

Jennifer a její partnerka Amanda Zinkon nyní žalují spermobanku za to, že popletla dodávku semene. Za sperma ženy zaplatily v přepočtu osm tisíc korun.

Ne že by svou dceru nemilovaly, právě naopak, ale její výchova je kvůli jejímu vzhledu problematická a dívenka trpí. S maminkami totiž žije v malém městečku Uniontown v Ohiu, kde je populace výhradně bělošská. Příbuzní maminky jsou navíc velcí rasisté.

„Payton má vlasy typické pro Afroameričanku. Aby mohla mít slušný účes, musíme cestovat do černého sousedství, daleko od místa, kde žijeme. Navíc nás tam nevítají zrovna dvakrát s láskou,“ říká maminka. Nejvíc se ale Jennifer bojí doby, kdy půjde její dcerka do školy a jako jediná v ní nebude běloška.

salto ( 3. října 2014 10:22 )

jarypadlo ( 3. října 2014 09:19 )

Copak vzhled,ale jak asi dáte dohromady rodokmen?Sice dítě nějak oblafnete,ale navždy je to levoboček!Není nad pravý přírodní postup a to mám pro gay/lesbi hodně uznání a pochopení.

alfasamec ( 2. října 2014 21:35 )

Za osm tisíc bych je chodil klátit každý večer a obě dvě. A narodila by se jim hezká a inteligentní děcka.

handgood ( 2. října 2014 21:20 )

Snadná pomoc. Přestěhujte se do ČR, tady si vás budou tak vážit, že půjdete každý rok v čele duhového průvodu.

diskutujici ( 2. října 2014 21:16 )

Vyreklamovat!

Zobrazit celou diskusi