Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Snažím se být jako ty, mami: Dcera Rezešové, která zabila 4 lidi, podobu nezapře!

Autor: shp - 
1. října 2014
18:20

Vypadá jako ona, geny krásy prostě nezapře! Dcera slovenské zbohatlice Evy Varholíkové-Rezešové (37) je jí podobná jako vejce vejci. A jak sama Alexandra (15) přiznává, chce být jako maminka. Zhýralá prominentka si přitom odpykává v maďarské věznici devítiletý trest za zabití čtyř lidí při autonehodě na dálnici.

V srpnu 2012 usedla Rezešová za volant svého luxusního BMW opilá. Hnala si to po maďarské dálnici jako zběsilá, až z ní vytlačila fiat, ve kterém byly dva páry. Nastala děsivá autonehoda, která stála život čtyři Maďary. Tři uhořeli přímo na vozovce, čtvrtá žena podlehla svým vážným zraněním v nemocnici.

Zbohatlice nejdříve dostala od prvoinstančního soudu trest 6 let a právník jí dokonce vybojoval domácí vězení. V něm ale Rezešová strávila jen dva týdny, než se proti rozsudku odvolal žalobce a dědička impéria Rezešových putovala zpátky do maďarské basy.

Toužebně vymodlené dva týdny v domácím vězení však Rezešová strávila v přítomnosti své starší dcery Alexandry, se kterou si je velmi blízká. Patnáctiletá dívka teď po mamince zoufá a každý den na ni myslí. Rezešová následně doslala od soudu druhého stupně trest devět let vězení.

I přes to, co Rezešová provedla, ji považuje dcera Alexandra za svůj vzor. „Každým dnem se snažím být jako ty, každým dnem jsme si bližší,“ napsala Alexandra na sociální síti. S maminkou se na svobodě shledá nejdříve za 4 roky, kdy bude moc Rezešová požádat o podmínečné propuštění.

setroseuros ( 9. prosince 2014 05:17 )

Ze pry geny krasy Zejmena pusinky maji jako kačer Donald !

hofihofi ( 2. října 2014 03:54 )

Proc za tri roky, od 15.

ellka ( 1. října 2014 21:19 )

Je otazne ci sa mlada chce podobat mame, alebo jej priroda taku podobu nadelila. Eva Rezesova-Varholikova sa podoba na svoju matku,tiez Evu. Alexandra sa podoba na svoju matku Evu, aj babku Evu. Nastastie, zvolila si ze chce zit so svojim otcom, nie babkou. Takze na jej vychovu ma vplyv aj niekto iny, nie len Rezesovci.

reknirmareno ( 1. října 2014 18:30 )

No potes koste! To bude stejna kuurva jak jeji mama?

Zobrazit celou diskusi