Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt krásné Anety (†23): Co se dělo po odjezdu z baru...

Autor: sch - 
1. října 2014
05:03

Smrt krásné blondýnky Anety R. (†23) je zahalena tajemstvím. Po příjezdu z exotické dovolené šla na drink se svojí kamarádkou, aby oslavily návrat. Jenže ráno její život vyhasl. Co se stalo po odjezdu z baru?!

Dívky i s dalšími kamarády popíjeli v jednom z pražských barů. Ten večer nejspíš nikdo netušil, že se krásná Aneta dalšího večera už nedožije. A to i přes hlasy znějící z Kladna, odkud pocházela, které říkají, že má její smrt na triku mafie! „Z fotek si ji vybavuji, seděli s přáteli u stolu bez jediného problému. Pak odcházeli asi ve třech,“ řekl Blesk.cz Uwa Vanik, majitel klubu Coco.

Prvotní informace totiž naznačovaly a spekulovalo se, že Anetu k smrti ubodal nějaký cizinec. Možná Arab, či Albánec. „Ona se perfektně domluvila anglicky a kontakt s cizinci měla ráda, ať už při setkáních v pražských barech nebo během cest do zahraničí,“ řekla Kladenskému deníku jedna z jejích blízkých známých.

Z pražského klubu se ale Aneta se svými přáteli přesunula do bytu v pražských Letňanech. V kolik přesně domů přijeli a co všechno se v noci dělo, věděla asi jenom Aneta a její přátelé. Ostatně ti s ní byli i v době, kdy přijela záchranka!


Podle důvěryhodného zdroje Blesk.cz se Aneta pořezala sama. Její kamarád, který s ní byl dokonce i v klubu, se jí snažil pomoci, i on ale skončil s pořezanýma rukama. Během chvilky přijela sanitka. „Okolo půl osmé ráno jsme vyjížděli k případu sebepoškozování do bytu v pražských Letňanech. Mladou ženu museli záchranáři několik desítek minut resuscitovat, po převozu do nemocnice ale bohužel svým zraněním podlehla,“ řekla serveru tn.cz policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Na profilu usměvavé blondýnky už se objevují kondolence. Její přátelé ale oficiální verzi policie stále nevěří! „Kdo poznal Tě, ten měl tě rád. Uměla jsi pomoci, potěšit i rozesmát. Byla jsi a teď už tu nejsi. Život je změna, co k nám přichází a zas odchází. Byla jsi skvělá baba, na to nikdy nezapomenem. Úsměv tvůj rozzářil celý svět a tím si nám pomáhala. Budeš nám tu scházet, všem, kdo te tu měli rádi:'((( Anetko,měj se krásně:'((((„

Znali jste údajně pohřešovanou dívku? Víte, co se stalo?

Pište na tip@blesk.cz

nebo volejte na tel. 724 014 586

cccc ( 1. října 2014 12:04 )

Lidi, proberte se! Jak si dovolujete ji soudit? Vždyť vůbec nikdo neví co a jak se stalo. Proč hned špiníte tu holku? Díky těmhle divným sra*kám, co si přečtete na Blesku a servírují vám to od Arabů až po sebevraždu a vy to tupě hltáte?

dandova ( 1. října 2014 11:57 )

Bodejť, tenkrát ty kudly stály za ..... Solingen hned tak někdo neměl.

vrahrychtar ( 1. října 2014 10:39 )

dnes slavi svatek Igor Hnizdo. vse nejlepsi kamarade

.evelina. ( 1. října 2014 10:32 )

Tebe, krysko, nemusí vůbec nikdo znát a je jasný, že jsi dementní blb, tak si v tom pocitu chytrosti žij dál

.evelina. ( 1. října 2014 10:31 )

jerry:No vidíš jak ses odkopala, ty husičko. Chceš moralizovat a nejsi o nic lepší, než všichni co tady píší. Nadáváš mi, ačkoliv mne neznáš a nic o mne nevíš, čím argumentuješ výše, ve svém dramatickém úvodníku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání