Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vychovatel měl sex s nezletilou dívkou: Krátil si dlouhé noční směny!

Vychovatel měl mít údajně poměr s nezletilou chovankou dětského domova, kde pracoval. (ilustrační foto)
Vychovatel měl mít údajně poměr s nezletilou chovankou dětského domova, kde pracoval. (ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: tp - 
30. září 2014
22:09

Měl se starat o bezpečnost v dětském domově během nočních směn. Místo toho si ale dlouhé noci krátil sexem s jednou z chovanek. A co je horší, v té době byla nezletilá! Poté, co muže začala vyšetřovat policie, dívka (14) zmizela. Od té doby se už neukázala.

Vychovatel z dětského domova na Klatovsku je vyšetřován policií pro údajný sexuální poměr s jednou z jeho chovanek. Měl si tak krátit dlouhé noční směny. Za to nyní sedmačtyřicetiletému muži hrozí až deset let natvrdo.

Zmizela a je na útěku

Po provalení poměru dívka zmizela a stále není k nalezení. Policie se o případu dozvěděla díky kamarádce, které se vychovatel svěřil. „Stalo se to v průběhu jeho noční služby v pokoji pro nemocné. Věděl, že jí ještě není patnáct let, zneužil svého postavení vychovatele a z něj vyplývajícího vlivu vůči ní,“ napsal server novinky.cz. Jejich vztah měl však trvat dlouhých šest měsíců.

Prozatím není jasné, proč dívka s mužem tak dlouho udržovala poměr. Sex mohli mít za peníze, kvůli výhodám nebo z lásky, na to se snaží policie společně s psychology, kteří vyslýchají další dívky z domova, přijít. Tvrzení vyšetřovatelů navíc podporují sms zprávy. Vychovatel však i nadále popírá jakýkoli fyzický kontakt.

„Matce řekla, že je domluvená s kamarádkami na tom, že do domova odjedou společně. Tam ale už nedorazila. U dívky se jedná o opakovaný útěk a zdržuje se na neznámém místě,“ upřesnila policie.

 

 

 

 

 

luder ( 1. října 2014 02:46 )

Takže by bylo nejlépe ho vybrabčit a po výkonu nepodmíněného trestu ho s ní oženit! Ať se stará; třeba ho ta prozatím mladá jednou vezme na milost! S předpokladem, že se s ním přp. manželka rozvede!

Zobrazit celou diskusi