Už to vypadalo, že se Miss Kratochvílová na dovolenou nedostane. Protože jen co byla korunovaná v březnu loňského roku nejkrásnjší dívkou ČR, nestačila se zastavit. Nejdřív to byly povinnosti spojené s kralováním a pak moderování primáckých hlavních televizních zpráv. Prostě nabídky, které se nedají odmítnout a hlavně, které nebudou čekat.

Takže kráska musela odložit všechny možné radovánky a dokonce i dovolenou, kterou vyhrála v soutěži Miss. Ale odpočinek je potřeba a tak přece jen se Gabriela rozhodla využít možnosti jet někam za teplem. Její vysněnou destinací se staly Maledivy. „Na opravdovou dovolenou jsem čekala dlouho. Maledivy jsou opravdu místem snů,“ prozradila misska.

Jenže krásné písečné pláže, průzračně modré moře a hřejivé slunce nebylo vše, co na dovolené Kratochvílovou potkalo. „To nejkrásnější, co nám ostrov nabídnul, byla romantická atmosféra, kterou můj partner využil a v jednom velmi krásném a nečekaném okamžiku při západu slunce mě na pláži požádal o ruku,“ zamilovaně se usmívala modelka. Tak teď už jenom naplánovat termín, pozvat hosty, vyřídit pár „drobností“ a snad do roka a do dne bude z krásné Gabriely vdaná paní.

Fotogalerie
10 fotografií