Ještě před pár dny se zamilovaná Monika Absolonová rozplývala nad svým novým milencem Tomášem Hornou, se kterým čerstvě randí. Nechtěla zakřiknout, že to mezi nimi vypadá nadějně, a dokonce přiznala, že by se druhé svatbě a už vůbec ne dítěti nebránila. "Já jsem byla jednou vdaná a tehdy jsem si řekla, že už nikdy. A teď je to tak, že nikdy neříkej nikdy. Asi bych se nebránila,“ svěřila se ve VIP zprávách Monika. Jenže v tom je háček.

Tomáš už jednu manželku má. V dubnu 2006 si vzal krásnou Jitku, která včera zveřejnila jednu z jejich svatebních fotografií na sociální síti. Chtěla zřejmě na sebe upozornit, že také existuje, když Absolonová do světa vykřikuje, jaké má s novým milencem plány. „Pořád spolu, zatím živí,“ napsala Hornova manželka k fotce. Navíc manželé mají spolu dceru, se kterou byli v dubnu na společné dovolené v Dánsku.

Zda Absolonová o manželce a dceři svého milence ví, zůstává otázkou. Jisté však je, že by se svým milým chtěla být každou volnou chvíli. "Já bych teď nejraději byla v Žilině a fandila," přiznala Absolonová hned po muzikálovém představení Marie Antoinetta, kde hraje.

Jak to tak vypadá, Absolonová má bohužel opět smůlu. V roce 2000 se provdala za hokejistu Václava Eiselta. Manželství ale vydrželo jen tři roky. O šest let později začala randit s podnikatelem Vratislavem Jandou, vztah měl ale také jen tříleté trvání. Navíc byl také ženatý...

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová září štěstím: Už má zase chlapa! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
8 fotografií