Dita P. porodila před třemi týdny a nyní tisícům svých fanoušků svého synka ukázala na facebooku. Chlapec dostal jméno David P. P – po tatínkovi Markovi, Prchal, i když iniciála bude korespondovat i s uměleckou značkou jeho maminky.

"Je hezký se s ním postupně seznamovat. Každým dnem mi přijde jako větší a větší sympaťák," napsala Blesk.cz novopečená maminka. Do poslední chvíle se s manželem prý „přeli“ o jméno. Nastávající otec vymýšlel takové jména, jako například Pedro. Pak naštěstí zvítězil Davídek.

Oblíbená kuchařka si nyní dává od televizního vaření pauzu. Všechen čas jí teď bude zabírat její miminko a vymýšlení kulinářských specialit pro něj. Jak však prozradila, už nyní má v hlavě plány na pokračování jak knihy, k níž už vznikají první recepty a fotky, tak televizního pořadu.

„Myslela jsem, že kuchařku stihnu ještě letos do Vánoc, ale nakonec jsem se rozhodla, že bude až v květnu a dám si ji jako dárek k narozeninám,“ nechala se slyšet na svém facebooku. Stejně tak se chystá také pokračování televizního pořadu, který se začne natáčet zřejmě na jaře příštího roku.

Fotogalerie
3 fotografie