Návrat Borhyové se nenesl v žádném zvláštním duchu. Lucie společně se svým dlouholetým kolegou Reyem Korantengem přivítala diváky a ihned se vrhli na aktuální zpravodajství.

Usměvavé Lucii to ve studiu velmi slušelo. Šaty vínového odstínu jí sekly a při moderování působila velmi sebevědomě. Aby taky ne, když je jednou z největších hvězd Novy.

Přesto by spousta jejích kolegů ráda viděla na její židli zpátky Kristinu Kloubkovou, která za ni během tříměsíční mateřské dovolené zastupovala. A i když jí to zpočátku nešlo, rychle se zapracovala a získala i přízeň diváků.

„Zaměstnanci jsou pobouřeni, že odešla oblíbená a milá Kristina a místo ní teď nastupuje nafoukaná hvězda?“ řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj přímo z televize.

Kloubková se již do zpravodajství nevrátí. Přesto by se měla brzy objevit v jiném pořadu. „Z televize neodcházím. Zatím uvažujeme jen teoreticky, ale chtěla bych mít vlastní pořad a na obrazovce zůstat,“ prohlásila Kloubková před časem.

Zástupkyně Borhyové svůj odchod z hlavní zpravodajské relace obrečela. „Plakala jsem ve studiu, ale i mezi kolegy,“ přiznala se moderátorka.

Fotogalerie
17 fotografií