Partnerský konflikt se pozdě v noci z neděle na pondělí stal osudný mladé ženě. V garsonce panelového domu v Krči jí brutálně ubodal její starší partner. Žena před napadením ještě stačila zavolat na tísňovou linku, muž jí ale telefon sebral a vyhodil ho z třetího patra na chodník pod domem.

"Ženský hlas žádal o pomoc. Poté jí ale někdo zjevně násilím sebral telefon. Zpět už se pak nedařilo dovolat," popsal situaci mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Kromě mobilu na zemi ležel i rozbitý notebook, k čemu přesně v bytě došlo zatím není známo. Recidivista mladou ženu napadl a ubodal jí dýkou. Hlídka, která na místo dorazila kvůli podezřelému telefonátu už ale přijela pozdě.

Video
Video se připravuje ...

Vražda Krč TV Nova

"Policisté hned začali zraněnou oživovat a v resuscitaci potom pokračovali záchranáři, kteří dorazili na místo. Žena ale zraněním podlehla," řekl mluvčí policie. "Příčinou smrti byla pravděpodobně mnohočetná bodná zranění, ale potvrdí to až nařízená pitva," dodal.

Policisté museli vykopnout dveře, muž se v bytě schovával - dokonce zhasnul světla a schoval se ve skříni. Podezřelý byl několikrát trestán pro majetkové i násilné zločiny, ve vězení doposud strávil dohromady asi 20 let.

Fotogalerie
6 fotografií