Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 znamení, že vás podvádí! Začíná to telefonem...

  • Nemusí to být právě rtěnka na límečku, co ho prozradí.
    25. září 2014 | 06:00

    Pokud čtete tento článek, protože máte o věrnosti svého milého pochybnosti, možná máte pravdu. My ženy jsme totiž obdařeny šestým smyslem nebo chcete-li schopností vnímat jemné nuance a detaily, takže mužskou nevěru často “vytušíme”. Následující změny v chování vašeho partnera jsou obvykle znamením, že máte sokyni. A poznáte to i bez toho, abyste mu šmírovala v telefonu či mailech.

  • Má telefon neustále přepnutý na tiché vyzvánění

    muž a žena telefonují
    Autor: Shutterstock

    Už dlouho jste neslyšela zazvonit jeho mobil ani pípnout SMS? Pokud ho neztratil nebo neodnesl do zastavárny, což je také na pováženou, je to dost podezřelé. Když riskuje, že kvůli vypnutému vyzvánění zmešká akutní hovor od klienta, šéfa nebo své matky, obvykle k tomu má pádný důvod. A pravděpodobně to nebudete vy!

     

  • Bere si telefon do koupelny nebo na záchod

    Muž koupelna telefon holení
    Autor: Shutterstock
    Je pravda, že mnozí muži si berou svůj chytrý telefon či tablet na záchod běžně. Nahrazuje jim totiž čtení, které ke spokojenému vykonání své potřeby obvykle potřebují. Ale pokud si bere telefon k sobě, kdykoli se vzdálí z vašeho dohledu, a to i když jde do sprchy, je to značně podezřelé. Je totiž jasné, že nechce, abyste měla šanci mu do telefonu nahlédnout a také že potřebuje soukromí, na jeho používání.

     

  • Začne být jiný v posteli

    Příliš mnoho nebezpečných experimentů nás může dostat do tíživé situace, ani v sexu nejsou výjimkou.
    Autor: shutterstoclk
    Pokud se nějak zásadně mění jeho sexuální potřeby, mohou za tím být zdravotní potíže či problémy v práci, ale také jiná žena. Nápadné je jak snižování potřeby, tak naopak přehnaný zájem, který může být vedený snahou zamaskovat, že se vyčerpává jinde s jinou.

     

  • Hodně pracuje a cvičí

    Směje se vám ta vaše, že máte svaly jako bláto? Pořiďte si činky a bude z vás železný muž!
    Autor: Istock Photo
    Nejčastější výmluvou nevěrníků, je že se zdrží v práci nebo začnou nečekaně často jezdit na služební cesty. Umí být vynalézaví natolik, že vám dokonce přivezou dárek z cest, aniž by opustili vaše město. Podezřelé je i když po měsících najde permanentku do fitka a začne v něm trávit dva večery v týdnu. Obzvláště, pokud se jeho pivní bříško nezmenšuje a svalová hmota v ramenou nesílí.

  • Najednou má plno kamarádů


    Každý chlap si musí občas odpočinout s kamarády, na některé bychom si ale měly dát pozor!
    Autor: Shutterstock.com
    S překvapením zjistíte, že má mnohem více přátel, než jste si doposud myslela. Marně přemýšlíte o tom, jestli na počátku vašeho vztahu také chodil každý čtvrtek na mariáš nebo jen tak na pivo, a zda jsou všichni jeho kamarádi opravdu tak nemožní a zoufalí, že potřebují jeho pomoc, většinou navečer.

  • Sám si koupí prádlo


    Čeští muži prý nosí nudné spodní prádlo. Myslíte si to také?
    Autor: Shutterstock
    Nebýt vás, nosil by i po třech letech vztahu ty samé spodky, které si k vám tehdy přistěhoval a najednou přijde se sadou zbrusu nových prďáckých boxerek? Většina mužů nevěnuje svému prádlu větší pozornost. Do určitého věku spoléhají na matky, které je prádlem zásobují a také jim ho perou. Později přebírá štafetu manželka/přítelkyně, která prostě ty neotahanější kusy průběžně vyhazuje a dokupuje za ně nové. Je osobně zajímá vlastní prádlo jen tehdy, když není vyprané, nebo vědí, že se budou svlékat před jinou.

     

  • Přehnaně se věnuje dětem

    Mít děti v mladším věku se prokázalo mít účinky nejen na zdraví, ale také na vzhled dětí
    Autor: shutterstock
    Ačkoli chodí ztahaný a pozdě večer z práce/fitka/srazu spolužáků apod., přesto se překvapivě živě zajímá o názory vaší dospívající dcery na chlapce a módu a se synem podniká chlapské výlety? Pokud se do té doby dětem až tak moc nevěnoval, mohou být za jeho zájmem pocity viny. S jinou ženou totiž nepodvádí jen vás, ale také vaše děti.

     

  • Vyčítá vám věci, které mu dřív nevadili

    K nevěře je dnes daleko více příležitostí než před dvaceti lety
    Autor: profimedia.cz
    Ať děláte, co děláte, všechno je špatně? Najednou mu od vás nechutná? Nelíbí se mu váš styl oblékání? Rozčiluje ho v podstatě cokoli řeknete? Možná na vás hledá chyby, aby si ospravedlnil, že vám zahýbá s jinou, nebo dokonce hledá důvody k rozchodu.

     

  • Podezřívá z nevěry vás

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud na vás neustále podezírá z nevěry a vyjadřuje vám nedůvěru, je dost možné, že sám někoho má, proto ho tahle zcestná myšlenka vůbec napadla. Znáte to, podle sebe soudím tebe.

     

  • Používá svůj profil na seznamce

    Muž miluje svůj laptop a chce se s ním oženit
    Autor: profimedia.cz
    Pokud jste se seznámili přes internetovou seznamkou, může se stát, že zapomněl profil smazat. Ostatně, to se stane i ženám. Ale pokud si do telefonu stáhl aplikaci, aby mohl svobodně brousit po seznamce, kdy ho to napadne, měla byste být na pozoru. Obzvláště, pokud zjistíte, že naposledy tam byl včera.

     

     

Diskuse ke článku
.