Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Expřítelkyně o vrahovi Elišky (†9): Co jí řekl Roman K. den po vraždě?

Autor: INT, lm - 
20. září 2014
14:49

Zatímco kriminalisté vyšetřují případ Romana K. (25), který znásilnil a zabil teprve devítiletou Elišku, vrahova expartnerka a matka jeho syna zažívá osobní peklo. „Jak mohla žít s úchylem?" ptají se lidé z jejího okolí. Den po vraždě s ním dokonce o mrtvé dívence mluvila.

Odporný a nepochopitelný čin Romana K. zasáhl sice nejvíce rodinu oběti, ale trpí kvůli němu i známí vraha. Příkladem je vrahova bývalá partnerka a mladá maminka Edita z Klášterce nad Ohří. Ta má nyní strach nejen o sebe, ale i o svého malého syna.

"Byli jsme spolu přes tři roky, nějakou dobu jsme spolu bydleli v Klášterci nad Ohří. Mám s ním syna, kterému jsou dva a půl roku. Už delší dobu spolu ale nejsme, definitivně jsme se rozešli před více než rokem," vysvětluje Edita serveru denik.cz s tím, že se nadále stýkali jen kvůli synovi.

Edita stále nemůže uvěřit, že by Roman byl něčeho takového schopný. Bývalého přítele potkala v den, kdy Eliška zmizela a dokonce i v následující den, kdy se po malé holčičce rozeběhla velká pátrací akce. "Šla jsem s klukem do obchodu, malý ho viděl na ulici, takže jsem se zastavili, chvíli si povídali, kousek nás doprovodil," vypráví v rozhovoru pro denik.cz. Na zmizení Elišky Roman K. prý řekl jen, že je to nějaké divné.

Navzdory tomu, že se objevily informace, že se Roman koukal po malých holkách, si Edita nikdy ničeho takového nevšimla. "Byl to pro mě šok. Člověk nechce uvěřit tomu, že je to otec dítěte a že by mohl něco takového… na malou holku… na příbuznou… Pořád tomu nemůžu uvěřit. Byl vždycky kamarádský, bezkonfliktní, pro každou srandu…," říká Edita.

"Ukazují si na mě „to je ta žena vraha". Lidé, se kterými jsme se dřív zdravili, nyní sklopí oči, když mě vidí. Mám strach o syna, nikdy nevíte, co v lidech ta nenávist a zloba probudí a co se může stát," přiznává vrahova bývalá partnerka Edita.

Video Zprávy: Doživotí pro vraha Elišky? A Gross už kvůli nemoci nevychází? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

foxhound_blue ( 21. září 2014 14:29 )

Jsi dobrej... vyhazovače mám jako vedlejšák

naidka ( 21. září 2014 08:34 )

oprava: netrefila, tyhle obrázky ★ *˛ ˚♥♥* ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ ♥♥ na Rychtáři by pesan nesvedl. Už mlčííím.

naidka ( 21. září 2014 07:27 )

Ale trefila jsem se pesane, no ne?

tosca28 ( 21. září 2014 04:48 )

ja si spis myslim, ze s lukasem.cz mlati hodne silne puberta.Protoze takhle blbej v dospelosti by bylo pro jeho okolo hrozne nestesti.

tosca28 ( 21. září 2014 04:46 )

pokud pitomce nechapes psany text, tak nelez na diskuze. Clanek neni o vrahovi, ale o zene, ktera s nim ma syna a na kterou se pitomci jako ty, divaji jako na samotneho vraha. Az tvuj tata v hospodske rvacce nekomu svihne takovou, ze se z ni obet neprobere, tak tvuj fotr bude vrah, ty podle tveho mysleni, budes taky vrahoun, stejne tak tvoje mama a cele pribuzenstvo. A pekne se vsemi rovnou na sibenici, nic jineho si bando vrahounska nezaslouzite. A tak je to podle tvych prispevku spravne, ze?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání