Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Budu platit i za kufry zemřelých? ptal se Petr K. po smrti Moniky a Klárky

Autor: et, lmk - 
20. září 2014
05:00

Petr K. (36), obviněný z vraždy ženy Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8), říkal, jak pro rodinu truchlil. Ale zároveň pár dní po jejich smrti zjišťoval, zda bude při odletu platit za všechny tři kufry…

Petr K. po smrti rodiny 30. července netušil, že v Egyptě nuceně zůstane ještě tři měsíce, a tak plánoval svůj odjezd. „Ptal se úplně v klidu, jestli bude při odletu platit za všechny tři kufry,“ prozradil Blesku podivné chování zdroj z osudného hotelu.

Když mu ale egyptská policie zakázala vycestovat, zbavil se 6. srpna kufrů úplně. „Napsal lísteček, že na pokoji nechává dva kusy kufrů. Jako dárek pro uklízeče,“ řekl Blesku zdroj. Nyní Petr K., který podle policie vraždil elektřinou, sedí v české vazbě. Policejní kriminalisté prý stále čekají na expertní posudky.

Petr K. je obviněn, z vraždy  manželky a dcery během rodinné dovolené v Egyptě, kterou absolvovali na konci července minulého roku. Od začátku tvrdil, že dcera i žena byly otráveny a obětí se údajně stal i on sám, což dokládal policii zasláním mikiny s vlastními zvratky. Skutečnou příčinu smrti Moniky a Klárky určila až soudní pitva v Ostravě, která odhalila, že zemřely po zásahu elektrického proudu. Polici je přesvědčena, že za vraždu je zodpovědný právě Petr K.

Nesehnali jste knihu Případ Petra K.?

Máte novou šanci, od minulého týdne je znovu na stáncích. Za 39 Kč dostanete 132 stran strhujícího čtení!

Můžete si ji také objednat přes SMS. JAK NA TO? Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: PRIBEH mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Provozuje CZECH NEWS CENTER a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8 – 16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Další jedinečná kniha z edice Blesk extra Další jedinečná kniha z edice Blesk extra | Bles – David Malík, archiv

prvosienka ( 22. září 2014 05:00 )

to akí neinformovaní redaktori s/u sú v Blesku? píšu,že v hoteli boli uklízečky..ha ha. v Egypte na hoteloch nikde nepracujú uklízečky,vždy sú to chlapi uklízeči.. to neviete?

truchliicii.petr.k. ( 21. září 2014 23:46 )

kramnovrah mal este poziadat o navrat penazi za dve nepouzite spiatocne letenky

girasole. ( 21. září 2014 20:53 )

Brou.

jojone ( 21. září 2014 20:51 )

furt to blbečky baví ? nojo, furt jsou blbý... ahoj Gira...dobrou, hezky se vyspi...ať to s nima zejtra zas vydržíš

.abcd.abcd. ( 21. září 2014 20:17 )

Mě i v krku!

Zobrazit celou diskusi