Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děti jim „vysály“ veškerý tuk: 5 žen, ze kterých se po porodu staly vychrtliny!

/
  • Před otěhotněním Vitázková vypadala štíhle a zdravě.
    22. září 2014 ● 05:00

    Zatímco se většina žen obává, že nabraná kila v těhotenství, se jim už nikdy nepodaří shodit, mezi slavnými kráskami se najdou i takové, které by po porodu měly naopak přibrat. Drastické diety a honička kolem dítěte si pak vyžádají své. Místo sexy křivek se nyní pyšní chrastícími kostmi.

  • 1.

    Pavla Vitázková (35) - herečka

    Herečka Pavla Vitázková v těhotenství s dcerou … přibrala 27 kilogramů. Půl roku po porodu se objevila na veřejnosti a své okolí naprosto šokovala. Nejen, že se jí nabraná kila podařilo shodit všechna, ona zhubla o dalších 8 kilo. Celkově se tedy zbavila 35 kilogramů. Takto vychrtlá s kostmi místo svalů, jsme ji nikdy neviděli.

    Pavla Vitázková byla půl roku po porodu jako kost a kůže.
    Autor: Pavel Machan, Jiří Pitrof, Marek Pátek

  • 2.

    Iveta Lutovská-Vítová (31) - modelka

    Česká Miss 2009 Iveta Vítová byla těsně před porodem o 14 kilo těžší. Skoro všechno ale nechala v porodnici a zpět na původní váhu se dostala ještě během šestinedělí. A dcerka ji zaměstnává natolik, že hubne dál. Pohled na trčící kosti z hrudníku a ramen, je děsivý.

    Modelka Iveta Vítová je necelý rok od porodu vychrtlá na kost.
    Autor: herminapress.cz

  • 3.

    Michaela Maurerová (34) - herečka

    Michaela Maurerová otěhotněla pomocí umělého oplodnění a narodila se jí dvojčata. I přesto, že si v břiše nosila dvě miminka, přibrala pouze 13 kilogramů. A ty taky nechala v porodnici. Když odtamtud odcházela, zapnula své původní džíny. Postupem času ale hubla dál, a nyní je Maurerová štíhlejší než kdy předtím. Z velikosti 36 se rázem dostala na velikost 34.

    Dnes je Maurerová ještě hubenější než před otěhotněním.
    Autor: Martin Hykl

  • 4.

    Agáta Hanychová (29) - moderátorka

    Bývalá modelka Agáta Hanychová, dnes už Prachařová, je doslova posedlá štíhlou postavou, a tak když v srpnu 2011 porodila svého syna Kryšpína, začala okamžitě a drasticky hubnout. Za tři týdny se jí podařilo shodit 12 kilogramů z šestnácti nabraných. To ji však nestačilo a hubla dál. Nakonec shodila dalších sedm kilogramů a váha se jí dostala na pouhých 55 kilo při výšce 175 centimetrů.

    Hanychová osm měsíců po porodu extrémně zhubla. Při výšce 175cm vážila pouhých 55 kg.
    Autor: hermina.cz, Martin Hurda

  • 5.

    Petra Faltýnová (36) - modelka

    Rychlostí blesku výrazně zhubla i modelka Petra Faltýnová. Během těhotenství nabrala 18 kilogramů a už za čtyři měsíce byla o 17 kilo lehčí. Do její původní váhy ji zbývalo setřást pouhé jedno kilo. Od té doby se postava Faltýnové nijak nezměnila.

    Faltýnová dva roky po porodu měla jedno ze svých nejubenějších období.
    Autor: Hermina.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

erene: Mě teda vychrtlé připadaj ! Asi protože mám normální pohled a vím co je to vychrtlost a co ne..nejde o váhu,ale i procento tuku..pokuď má žena méně než 20 procent tuku v těle,tak už je vychrtlá a neženská..

(22. 09. 2014 12:07)

erene: Vycpou si ksicht botoxem a prsa silikonem..kdyby normálně jedly tak nepotřebuhí ani jedno.. Takhle nemají díky podváze prsa a naopak mají předčasně vrásky..

(22. 09. 2014 12:05)

erene: Obličej vypadá lépe u normálních žen,protože tuk v obličeji vyhladí vrásky !

(22. 09. 2014 12:04)

gaysknirem: Jsou graciozní, ale nehodnotím oblečení.Každé se nepodařilo. Kam se ale "hrabou" na dnešní trend zařízlých kalhot mezi půlky. Co se to s ženama děje? Některé patrně potratily večkerý vkus ?

(22. 09. 2014 10:27)

xcarodejka: Možná ve skutečnsoti jsou hubení, ale na fotkách to vypadá velmi dobře. Všechny modelky mají podváhu.Obličej také vypadá mnohem lépe u hodně štíhlých, to je vyzkoušeno.

(22. 09. 2014 10:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy