Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Grossův zdravotní stav se zhoršuje: Nemůže už ani chodit, nepřišel kamarádovi na premiéru

Autor: Vera Renovica, senf, Hana Höschlová - 
15. září 2014
05:15

Kde je Gross? Ptali se na premiéře muzikálu Fantom jeho kamaráda Františka Janečka další hosté. Zatím totiž vždy přišel. Informace, které má Blesk.cz, jsou zdrcující. Nemoc expremiéra oslabila natolik, že už se nepostaví na nohy.

Zdravotní stav Stanislava Grosse je hodně diskutované téma, protože na většině fotek z poslední doby, je bývalý premiér bledý, hubený a má nehybnou pravačku. On sám se však ke svému zdravotnímu stavu nechce moc vyjadřovat.

Jeho zdraví mu zřejmě i zabránilo přijít na muzikál, kde se objevila pouze jeho manželka Šárka a jejich dcery. „Manžel tady není, protože leží doma,“ prohlásila Grossova žena. Grossovy dámy však přesto všechno přišly v dobré náladě a moc jim to slušelo.

Šárka měla na sobě krásné a rafinované bílé šaty a dcery se s ní sladily. Škoda jen, že to nemohl vidět samotný expremiér a užít si muzikál se svými děvčaty.

Video Zprávy: Doživotí pro vraha Elišky? A Gross už kvůli nemoci nevychází? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

hufnagll ( 16. září 2014 17:33 )

Neboj Staníku,Šárka je pěkná baba ta si nějakou kládu najde a holky se taky neztratí,zvlášť s miliony které jim určitě dáš.Takže si můžeš shánět dřevěný sako a v klidu natáhnout ráfky.

jote ( 16. září 2014 15:06 )

Tak pane Gross, nyní si můžete majetek naložit na záda můžete jít na Floridu, pěšky,vůbec, ani trochu mi Vás není líto, hovoří se zde o lidskosti, kde jste ji měl Vy a Vám podobní, na to diskutující zapomínají, kolika lidem jste připravil život, že pouze přežívají páč opět díky Vám a Vám podobným jsme tak kde jsme. Nezasloužíte lítost jen pohrdání

echo.3 ( 16. září 2014 13:30 )

Kristepane, léčí se nenasytný a prolhaný, křišťálový Standa na Floridě za "svoje" nebo v zatuchlém Česku solidárně ze společného? Ještě se poberta ani nedal na pokání. :o((

jana999 ( 16. září 2014 09:12 )

co mu odpouštíš, že je pako?

jana999 ( 16. září 2014 09:10 )

mě je nějaký hloupý politik ukradený, mohl by sebou vzít další zloděje a vy se s tou svou větou o závisti jděte bodnout, kdyby tu byla spravedlnost a každý byl za zlodějny potrestán, jako je to v německu nedovolávali by se lidi božích trestů. Nejsem závistivá ale každýmu hajzlíkovi přeju, když ho nedostihne spravedlivý trest at si ho veme ta zubatá.

Zobrazit celou diskusi