Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policie našla pohřešovanou ženu: Skrývala se v lese u Vizovic!

Autor: ČTK, haj - 
13. září 2014
16:43

V lese u Vizovic byla nalezena pohřešovaná žena. Byla hned převezena do zlínské nemocnice. Žena, která je nyní ve špatném psychickém stavu, prý do lesa utekla od rodiny, které nechtěla být na obtíž poté, co přišla o byt.

Dnes ráno policisté a hasiči objevili u Vizovic na Zlínsku pětačtyřicetiletou ženu, jak se schovává v lese. Žena zřejmě ve středu kvůli psychickým problémům odešla od rodiny a od té doby o ní nikdo nic nevěděl. Její blízcí měli strach, že by si kvůli tomu, že nedávno přišla o byt, mohla dokonce vzít život. Obrátili se na policii, která v pátek zahájila pátrání.

"Kvůli dešti nemohl být nasazen vrtulník. Podařilo se nám ale lokalizovat mobilní telefon pohřešované ženy, než přestal fungovat. Zjistili jsme, že se nacházela poblíž Vizovic," popsal postup pátrání mluvčí zlínské policie Petr Jaroš. Ženu hledalo během dneška šest desítek policistů, hasičů a dobrovolníků. Nakonec stačilo jen dvacet minut od začátku pátrací akce.

"Po fyzické stránce byla nalezená žena v pořádku a komunikovala. Horší byl její psychický stav. Záchranná služba ženu převezla do zlínské nemocnice," uvedl Petr Jaroš. Žena si podle něj v lese našla přístřešek, jinak by si v současném deštivém počasí koledovala o vážné zdravotní potíže.

italiano ( 13. září 2014 19:00 )

Po lsitoapdu se nikdo ani neodvážil vyslovit slovo kapitalismus, byli oaptrní ti, co ho chtěli co nejrychleji zbudovat. tedˇjsou již jistější, lidi vydrží hodně.

sugarbitter ( 13. září 2014 17:14 )

Ještě nějakou dobu po listopadu 89 by si nikdo nedovolil vyhnat člověka z jeho bytu, a dnes je možné vyhnat i celou rodinu. Copak to máme za zákony? Jsou v pořádku, když jsou tak velmi protilidové a fakticky nemorální? Neměly by být takové zákony protiústavní?

Zobrazit celou diskusi