8:12 Jede se na tenis. Kromě baletu a klavíru dcera Emilka (6) stíhá i sport. Hned potom musí Tereza do divadla na zkoušku.

10:48 Hodinu trvá, než se z Terezy stane Charlota. K tomu jí make-upem, umělými řasami a šikovnýma rukama dopomohou maskérky.

12:12 Vyzvednout dceru, která zatím trénovala, a hned zpátky do divadla! „Doprava po Praze není ideální, hodil by se vrtulník nebo vlastní metro,“ říká zpěvačka s úsměvem.

15:13 Hlídání není třeba, Emilka je v divadle jako doma a ráda sleduje, co se kolem děje. Když není pod dohledem maminky, tatínek, hudební boss František Janeček, zvládne vše perfektně.

16:28 Zkouší se nepřetržitě. Když není na jevišti, musí Tereza zůstávat na zkouškách a sledovat svou alternaci. V divadle se snídá, obědvá i večeří. Zatím to je jen lehký salát, až večer za odměnu přijde něco pořádného.

17:12 Spodničky a těsné korzety. Temperamentní diva vystřídá v muzikálu tolik převleků, že bez kostymérů by byla bezradná.

18:30 Jeden z řady náročných, a navíc i sexy kostýmů je v rokokovém stylu. Tak dnes zlomte vaz!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mátlová (38) má už zítra premiéru Fantoma Opery. Celé dny tedy tráví zavřená v divadle a na denní světlo vyběhne jen na chvilku. redakce Blesk.cz

Fotogalerie
8 fotografií