Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesný případ v Kladně: Rodiče přespávali v harampádí i s dcerkou (3)!

Autor: Jan Doležal - 
11. září 2014
18:50

Hrůza, ze které mrazí! Muž procházel ve čtvrtek ráno Huťskou ulicí v Kladně a naskytl se mu otřesný pohled. V rozpadlém strážním domku uviděl samotnou malou holčičku. Seděla mezi hromadou odpadků a dalšího harampádí!

Kolemjdoucí nelenil a vytočil tísňovou linku městských strážníků. Ti byli na místě během okamžiku, a když na dívenku promluvili, najednou se z hromady starých hadrů vynořili muž (26) a žena (22) – rodiče holčičky.

„Kolegové okamžitě zavolali sociální odbor magistrátu a sociální pracovnice odvezly za jejich asistence děvčátku na odborné vyšetření do nemocnice. Lékaři naštěstí zjistili, že holčička je naprosto v pořádku,“ řekla Blesk.cz mluvčí kladenských strážníků Markéta Fröhlichová.



Rodiče holčičky, kteří jsou údajně oba závislí na drogách, strážníkům tvrdili, že až do středečního večera měla celá rodina kde bydlet. Mezi odpadky prý strávili jedinou noc, protože zrovna mění ubytovnu.

Dívenka skončila v kladenském Dětském centru. Její povedené rodiče si převzala policie. Jsou podezřelí z trestného činu ohrožení výchovy dítěte.

petranemeth ( 12. září 2014 13:08 )

jak muze nekdo podlehnout drogam nebo alkoholu..co to je za blbost..egoismus nestrach z boha..jak muze nekdo porodit dite do takovych podminek...lide jsou jako zverstvo.........

zdendast ( 11. září 2014 20:45 )

Feťáci za komančů byli akorád v tý bandě kolem Havla.

moiaza ( 11. září 2014 20:13 )

 Bože, jak hluboko jsme klesli! Ať žije kapitalismus.

chjo ( 11. září 2014 19:47 )

já se divim že jim děti vzali.. znám nedávný případ.. cca 20ti letá napůl cikánka, feťačka, nedávno zalehla a usmrtila svou měsíční dceru, sociálce to nevadí a její zbylé zanedbané dvě dcery jí nechali...

naidka ( 11. září 2014 19:40 )

to vypadá jak čelní svítilny.

Zobrazit celou diskusi