Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jana Nečasová prozradila Blesku: Rakovina v rodině!

Autor: Jiří Čada - 
8. září 2014
05:00

Podpořit dobrou věc přijela v sobotu do Jihlavy Jana Nagyová Nečasová (50). A charita tentokrát vyžadovala hodně dobrou kondici. Žena expremiéra Petra Nečase (49), který ji doprovázel, totiž musela vytrvat tři hodiny při ostrém spinningu.

Nečasová spolu se stovkou dalších nadšenců na střeše jihlavského CityParku podpořila charitativní akci Dobrého anděla. A – jak prozradila Blesku – má k tomu osobní smutné důvody. Opírat se hodiny do pedálů jí ale nedělalo velké problémy.

„Manželka je velkým fanouškem spinningu a trénuje pravidelně. Já také rád sportuji, ale rodinným šampionem je ona,“ řekl Blesku Nečas, který si akci příjemně užíval u stolečku v kavárně. Celou dobu ze své ženy nespustil oči.

Jeho oddanost dojala i servírku z kavárny Lucii, kterou návštěva známých tváří překvapila. „Když sem s ní takhle přijede a podporuje ji, tomu říkám věrný muž,“ řekla Blesku. Nečas je spolu se svou ženou obviněn z podplácení poslanců ODS. Nečasová už byla neveřejně odsouzena k podmínce za zneužívání Vojenského zpravodajství, ale nesouhlasí s tím, a tak proběhne nový soud.

Prožívám teď stres…

Proč jste se rozhodla podpořit svou účastí právě tuto sportovně charitativní akci?

„Výtěžek akce bude věnován onkologickým pacientům. Toto téma se mě osobně hodně dotýká, protože moje maminka zemřela na rakovinu ve svých 52 letech a další dva moji blízcí v současné době s touto nemocí bojují.“

Tato akce je spojená se spinning maratonem. Jezdíte i vy spinning?

„Ano, již několik let. Hodně mě na něm baví, že se jezdí na hudbu, mohu jezdit kdykoliv bez ohledu na počasí venku, a především mi to pomáhá odbourávat stres, který dlouhodobě prožívám.“

hejhej ( 8. září 2014 14:31 )

mirkazam: Její chování jenom dokazoval, jak je bezcharakterní. Nějakou jízdou na kole svou reputaci nezachrání. My nezapomínáme!!!!

hejhej ( 8. září 2014 14:30 )

Onkologickým pacientům by měl Nečas a Nagyová věnovat miliony, které nakradli.

gabcakovamatinka ( 8. září 2014 10:33 )

Neskutečné....tihle lidi měli dávno bručet a teďka se producírují na charitě! Kde bylo to její dobré srdce když sváděla tátu od dětí...jistě byla to i jeho chyba nebo když dostávala desetitisícové kabelky? Ta její podmínka to je výsměch našeho soudnictví!

mirkazam ( 8. září 2014 10:21 )

Prožívá teď stres??? ....ten měla prožívat předtím,když jako domina komandovala celou vládu a rozvedla manželství.Že je hanba nefackuje, lézt na veřejnost a ještě si hrát na charitu !!!

gabi50 ( 8. září 2014 10:16 )

Nečas vypadá opravdu šťastně a spokojeně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa