Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Letošní bonusy k lyžařským zájezdům: děti zdarma a garance sněhu

8. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Buďte chytří. Využijte nabídku nákupu zimní dovolené za first minute slevy, s bonusem „děti zdarma“ a „garance sněhu“. Ušetříte a doma vás rozhodně pochválí, že jarní prázdniny jsou zajištěny.

Začal školní rok a vaše děti už jistě oznámily, že vědí, kdy budou mít zimní a jarní prázdniny. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost, abyste využili aktuálních slev na nákup zimních zájezdů, které platí do konce září. Má to hned několik výhod. Tou první je, že můžete vybírat opravdu z bohaté nabídky ubytování a destinací, druhou je, že vám cestovní kanceláře dávají speciální bonusy za včasný nákup včetně slev. Na prodejním portálu dovolena.cz najdete nejen pobyty ve vyhlášených a oblíbených zimních zahraničních lyžařských oblastech jako jsou Rakousko, Itálie, Francie či Slovensko, ale i širokou nabídku pobytů na našich horách. V letošním roce portál dovolena.cz úzce spolupracuje s cestovní kanceláří zaměřenou na zimní lyžařské pobyty a tedy nabídne servis jako specializované cestovní kanceláře. To vše vždy za stejné ceny jako u CK včetně slev.

Autor: Dovolena.cz

 

Např. koncept „garance sněhu“ je již loňskou sezónou prověřený a velmi dobře přijatý bonus lyžařské nabídky, kdy u více než 300 ubytovacích kapacit je možnost zrušit zájezd bez jakýchkoli stornopoplatků v případě, že vzhledem k lyžařskému středisku, pod které se takováto vámi zvolená ubytovací kapacita řadí, nebude k „rozhodnému dni“ reálný předpoklad pro provoz minimálně 50% délky jeho sjezdových tratí. „Rozhodným dnem“ se rozumí první den platnosti skipasu zahrnutého v ceně zájezdu či, u zájezdů bez skipasu, druhý den pobytu. Předmětná nabídka se vztahuje k předvánočním zájezdům s posledním dnem pobytu nejpozději 21. prosince 2014 a k „jarním“ zájezdům s prvním dnem pobytu 14. března 2015 a později, přičemž zrušení zájezdu bez stornopoplatků v rámci „garance sněhu“ je možné nejpozději tři dny před prvním dnem pobytu.

Autor: Dovolena.cz

Tak neváhejte a svoji zimní dovolenou si na Vánoce, Silvestra či jarní prázdniny zajistěte včas, ideálně během září, abyste využili všech výhod včasného nákupu. Portál dovolena.cz vám nabízí tisíce lyžařských zájezdů v různých typech ubytování od apartmánů až po hotely s wellness procedurami, vybere si jistě každý.

Portál dovolena.cz doporučuje:

Rakousko, Hotel st. Florian ***

Itálie, Casa Michela ****

Slovenská republika, Grandhotel Smokovec ****

Česká republika, Alpský hotel ***

 

Video se připravuje ...