Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nesnesitelná bolest manžela: Pohřeb záchranářky Jozefíny, která zemřela na cestě do práce!

Autor: shp - 
5. září 2014
19:56

Bolest, nic jiného než bolest. Přesně taková muka prožil hasič Marcel, když pohřbíval svou milovanou manželku Jozefínu (†35). Krásná záchranářka ze Slovenska zemřela na cestě do práce, když jela zachraňovat lidské životy.

Marcel teď zažívá nejhorší chvíle svého života. Přišel o lásku svého života, milovanou manželku a maminku svých dětí. Na pohřbu se jen s vypětím sil udržel na nohách. Podpírat ho musela rodina. Oblíbenou záchranářku přišli na poslední cestu vyprovodit stovky truchlících. Některým z nich Jozefína zachránila život.

Památku mrtvé kolegyně přišli uctít nejenom záchranáři a hasiči, ale i policisté. „Když jsi přišla mezi nás, byla jsi jako sluníčko na nebi. Jozefínko, dávej tam nahoře na nás pozor, my zase dáme pozor na tvoje děťátka,“ prohlásili kolegové k nebi. Další z nich stáli u její bílé rakve jako čestná stráž. 

Nejhůře nesl pohřeb Marcel. Na pokraji sil se neustále zalykal pláčem. Neustále ho někdo z rodiny podpíral, aby nespadl na zem. Sám se nyní bude muset postarat o dvě děti – Laurinku (2) a Mariána (11). Záchranářka zahynula minulý týden, když jely do práce zachraňovat života. Srazila se s náklaďákem. Ani přivolaní záchranáři, její kolegové, ji nedokázali zachránit.

deratizator ( 6. září 2014 02:01 )

drž hubu!

gogo ( 5. září 2014 22:42 )

Bolest může být nesnesitelná, ale když to napíše Blesk, zní to více než trapně...

abcd.adcb ( 5. září 2014 21:06 )

Proč? Protoč!

abcd.adcb ( 5. září 2014 21:06 )

Tak zajdi na jiný stránky!

abcd.adcb ( 5. září 2014 21:05 )

Hasič by měl bejt trošku oddolnej. Ale například ten vog.ht z Dolního Fazolova, to je taky sra.čka.

Zobrazit celou diskusi