Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechte se inspirovat Taťánou Kuchařovou k běhání pro radost

1. září 2014 | 17:10
Prezentace klienta |

Běhání si každým dnem získává nové přívržence a jeho kouzlu propadají i dříve zapřisáhlí nesportovci. Jeden z nejpřirozenějších pohybů pro člověka se v posledních letech stal doslova trendy záležitostí. Dřina a nasbírané kilometry již dávno nejsou hlavním důvodem, proč se mu lidé věnují. Přesně na to upozorňuje i motivační kampaň značky adidas #mych5km, jejíž tváří se stala populární modelka a držitelka titulu Miss World Taťána Kuchařová.

Známá milovnice sportu propadla běhání teprve nedávno, ale s o to větším nadšením se do kampaně zapojila a dává začínajícím běžkyním a všem ženám, které se k prvnímu výběru stále jen odhodlávají, nahlédnout do svého běžeckého tréninku prostřednictvím sociálních sítí. Zároveň vyzývá také ostatní běžkyně, aby sdílely své dojmy a zážitky z běhání pod hashtagem #mych5km.

Nechte se inspirovat na stránkách www.mych5km.cz a načerpejte motivaci z příspěvků Taťány i dalších běžkyň. Uvidíte, že nejste jediná, kdo se sebou musí trochu bojovat, aby vyběhl. Budou vás lákat krásné výhledy, které se vám mohou při běhu naskytnout, a pocity radosti po zdolání vytyčené trasy. Snadno se pak dostanete do té správné běžecké nálady, kdy pro vás bude hračka nazout boty a vyběhnout.

Nemusíte lámat rekordy, ani při běhání vypustit duši. Nastavte si dosažitelné cíle. Zatímco Taťána se poctivě připravuje na zářijový závod adidas Běh pro ženy, kde se postaví výzvě 5km, vy se můžete těšit i jen z toho, že si na krátký výběh uděláte čas pravidelně jednou nebo dvakrát týdně. Dopřejte si tu radost z překonání vlastní nevole a užívejte si pocit naprosté svobody, kdykoli se vám zachce.

Autor: Adidas

Jediné, co k tomu kromě odhodlání potřebujete, je kvalitní vybavení. Základem jsou přitom pohodlné boty, které vašim nohám nabídnou také potřebnou ochranu. Neobyčejně pohodlné jsou například boty adidas Energy Boost 2, které využijete pro běh v ulicích i po nezpevněných lesních cestách.

Díky pružnému jednodílnému svršku se jako ponožka přizpůsobí každému tvaru chodidla a příjemně odvětrávají. Netlačí vás žádné švy a vaše nohy tak cítí jako v pohodlných bačkůrkách. Boty přitom nejsou těžké, takže rozdíl oproti jiným modelům pocítíte hned po nazutí. V mezipodešvi navíc skrývají odpružení, které odstartovalo revoluci v běhání. Pěnový materiál Boost vrací zpět část energie, jež vynaložíte na každý krok, a vám tak příjemný pocit při běhu vydrží mnohem déle.

Kromě toho nemusíte díky těmto botám rezignovat na sexy ženský vzhled ani při běhání. Boty adidas Energy Boost 2 pořídíte například v zářivě růžové nebo tyrkysové barvě, která bude vašim nohám slušet. A to je o důvod víc, proč je budete chtít nazout a jít běhat.