Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hon na rodiče jehovisty, kteří unesli nemocného syna: Bez lékařů zemře!

Autor: shp - 
30. srpna 2014
18:59

Zoufalí rodiče Ashayi Kinga (5), který trpí nádorem na mozku, unesli svého syna z nemocnice ve Velké Británii. Policie neví, zda tak učinili proto, že jsou jehovisté, kteří odmítají krevní transfuzi, nebo proto, že byli zoufalí, když jim lékaři řekli, že pro jejich syna již nemohou více udělat.

Malý Ashya přijímá potravu jen díky žaludeční sondě. Tu však pohání baterie, která by měla být již touto dobou podle nemocničních záznamů úplně vybitá.

Syna unesl z nemocnice jeho otec, kterého zachytily průmyslové kamery. Rodiče byli spatřeni ve Francii, ale nyní se podle rodiny nacházejí ve Španělsku, kde je viděli svědci naposledy.

Ve Španělsku má přitom rodina sídla, kolem kterého nyní hlídkují policisté. Ti také kontaktovali všechny španělské země, stejně jako několik lékařských zařízení v okolních zemích. Je možné, že rodiče chtějí, ať chlapec zemře u moře ve Španělsku, ale ze zákona na to nemají právo.

ipsace ( 31. srpna 2014 18:24 )

Jehovisté jsou prolhaní manipulátoři a intrikáni. Našim slušným známým, vysokoškolské rodině, Jehovistka, Bohumila Trnková, a její dvě dcery, Michaela Trnková a Kateřina Nejezchlebová Trnková, rodina Vladimíra Trnky, fanatického Jehovisty desítky let (bytem Praha 2, Melounova 4, Praha 10 - Strašnice, V Úžlabině 18 a České Budějovice), řadu let prohledávaly osobní věci, peněženky, kapsy, kufříky, skříně, zásuvky. Některé věci si tyto Trnkovy ženy, "zlodějky", přivlastnily, dokumenty si kopírovaly. Jehovisty nepouštějte domů ! Mají pověření vás prolustrovat, aby věděli, jak vám škodit.

abyss ( 31. srpna 2014 09:52 )

Nádor v hlavě sice nemusí být ale může být bolestivý, co je ale jistě velice bolestivé, to je v důsledku nádoru v mnoha podobách nesprávně fungující tělo

abyss ( 31. srpna 2014 09:47 )

Udělat to tak jako oni? Nechat dítě umírat hlady? Bez tišících léků? Jdi se vycpat

abyss ( 31. srpna 2014 09:44 )

Jehovisti jsou sektáři a tmáři. Jsou to vymývači mozků. Ukradnout člověku soudné mínění je mnohem horší než někomu ukrást peněženku, kterou si stejně ovládnutím člověka přivlastněj

clarabella ( 31. srpna 2014 07:55 )

 oliiiiii3: proč by peněženku kradli, když uz majitele tak zmanipulovali, že jim její obsah už dávno odevzdal a je prázdná?

Zobrazit celou diskusi