Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomozte! Rodina hledá Pavla (55). Odešel na nákup a zmizel

Policie pátrá po pětapadesátiletém Pavlu Navrátilovi z Prostějova, který 26. srpna ráno odešel z domova na nákup a od té doby je pohřešovaný.
Policie pátrá po pětapadesátiletém Pavlu Navrátilovi z Prostějova, který 26. srpna ráno odešel z domova na nákup a od té doby je pohřešovaný.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš, ČTK - 
28. srpna 2014
10:04

Policie pátrá po pětapadesátiletém Pavlu Navrátilovi z Prostějova, který v úterý ráno odešel z domova a od té doby je pohřešovaný.

"Pohřešovaný byl naposledy viděn svojí matkou při odchodu z domova v úterý kolem 09:00 s tím, že jde na nákup. Do dnešního dne se však nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon nemá a léčí se se zdravotními problémy," uvedla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Zdánlivé stáří pohřešovaného muže je mezi 56 až 70 lety. Je vysoký 189 až 190 centimetrů, má střední postavu nachýlenou napravo. Vlasy má prošedivělé, nakrátko ostříhané a je hladce oholen. Nosí dioptrické brýle. Při odchodu z domova měl na sobě modré rifle, zeleno-žlutou mikinu, modrou bundu a hnědé polobotky.

 

"Vzhledem k tomu, že má rád lesy, není vyloučeno, že se může pohybovat v jejich okolí, především v okolí Určického lesa," upozornila Urbánková.

 

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovaného muže někde viděli nebo vědí, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na linku 158.

playoff ( 28. srpna 2014 10:42 )

a proč ho matka hledá?Šel do night klubu a tam se mu zalíbilo...anebo jel na dovču s kámoškou...pičoviny a bigbit

vrahrychtar ( 28. srpna 2014 10:22 )

 asi sel do jednoty pro med a prilepil se k regalu

Zobrazit celou diskusi