Jelikož je Domenico Martucci jedináček, nemusí se o majetek, který zdědí po svým rodičích, s nikým dělit. „Dnes mi moji rodiče dali obrovský důkaz, že mi důvěřují na 100%. Tatínek s maminkou se domluvili a dnes přepsali na moje jméno veškerý majetek. Díky tomu bude možné v budoucnu hodně ušetřit na daních,“ pochlubil se čerstvý boháč Domenico.

Jenže takové pohádkové dědictví má své mouchy. Kromě zámku, ve kterém italský hrabě se svými rodiči žije, jeho rodině patří ještě několik tvrzí, ze kterých dnes zbyly už jen trosky. Domenico před časem pozval Blesk.cz do Itálie a provedl nás svým neobyvatelným královstvím. Z bývalého sídla zbyly už jen rozpadlé zdi, v mnoha místnostech už jsou jen sutiny, v jiných jsou propadlé podlahy. V bývalé koupelně s kachličkami zůstala ještě vana, záchod, bidet a dokonce i toaletní papír.

V jídelně se ještě zachoval stůl s oprýskanými židlemi, skříň a desítky let stará televize. Tyto ruiny Martucci už nejspíš nezachrání, ale pozemky mu určitě budou jednou vynášet. Velkou hodnotu ale bude mít zcela jistě stávající zámek, ve kterém žije. Tam má klavír, starožitný nábytek a cenné porcelánové panenky. Navíc jako bonus Domenico získá také služebnictvo, které se o jeho rodinu už léta stará.

A aby toho nebylo málo, Domenicovi určitě připadne i sice nablýskané, za to rozbité červené Ferrari. To bylo zaparkované na zahradě domu a chybělo mu přední kolo. Druhé auto, kterým Martucci kdysi vozil Bartošovou, bylo tak odřené a špinavé, že by se jeden bál do toho sednout. Navíc tomuto vozu chyběl zámek na dveřích. Zkrátka dědictví za všechny prachy.

 

Fotogalerie
8 fotografií