Lo přijela z Moravy do Prahy, aby o víkendu vystoupila na turnaji v plážovém volejbale ve Žlutých lázních. Byla to tak trochu generálka na megakoncert Kabátů, který v září proběhne na Vypichu a Lenka na něm vystoupí jako host.

Na první pohled všechny trefilo do očí, že dost přibrala. Jenže potrhlé Lo Hrůzové to očividně vůbec nevadí. „Přestala jsem řešit konečně peníze a řeším teď skutečné problémy,“ řekla Super.cz Lo Hrůzová, která si na sebe natáhla elastický top s holými rameny, který dal vyniknout jejímu oplácanému břichu. Jaké jsou opravdové problémy, když ne problémy s penězi, však neprozradila. Všechny dluhy, které v minulosti nasekala, však prý má už zaplacené.

A co se u ní změnilo za dva měsíce? Lo se přestěhovala ze svého provizorního bydlení u zámku v Bartošovicích do svého milovaného města. Jednu místnost spoře zařízenou provizorním nábytkem vyměnila za opravdové bydlení. „Bydlím v Kopřivnici, odkud pocházím, a miluju to tam,“ svěřila se Hrůzová, ale odmítla, že by se tím nebo výhrou nějak zlepšily vztahy s její rodinou, s níž už před lety zpřetrhala všechny vazby.

„Udělali něco, co jsem neskousla, a tak jsem odešla. Byly to věci, které by žádný slušný člověk nemohl tolerovat. Není to nic, na co bych mohla být zrovna dvakrát hrdá. Hlavně teda na moji matku, protože na ni jsem teda sakra dost naštvaná,“ řekla před časem Blesk.cz.

Zatímco vztahy s rodinou jsou tedy stále u ledu, Lo může být aspoň šťastná se svým přítelem Danem, jejichž lásku ani vítězství v Hlasu nerozložilo!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hlasu Lo Hrůzová v Blesku: Co nám zazpívala? Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor s Lo Hrůzovou: O drogách a mrtvém příteli! Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Fotogalerie
15 fotografií