Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vteřiny před smrtí zachycené na videu: Školačka střelila instruktora přímo do hlavy!

Autor: shp - 
27. srpna 2014
21:18

Jako teprve devítiletá neměla dívka z amerického New Jersey žádné zkušenosti se zbraněmi. Rodiče jí na dovolené vzali na střelnici nedaleko Las Vegas, ale exkurze do světa zbraní skončila tragicky. Jakmile dívka přepnula samopal Uzi na automatickou střelbu, neudržela ho v rukách a zasáhla svého instruktora do hlavy.

Děvče bylo na střelnici v doprovodu instruktora Charlese Vacca (†39) po celou dobu. Nejdříve ze samopalu vypálila několik ran v režimu jednoho výstřelu. Instruktor poté dívce zbraň přepnul na automatickou střelbu. To se mu stalo osudné.

Školačka ztratila po zpětném rázu kontrolu nad zbraní a instruktora střelila přímo do hlavy. Muž padl na zem ve vážném stavu. Na místo přiletěla záchranářská helikoptéra, ale muž po převozu svým vážným zraněním podlehl.

Žádná obvinění nebyla vznesena, protože střelnice je zcela legální. Dívka si však z události, na kterou nikdy nezapomene, ponese doživotní trauma.

rucnikvolamydlo ( 28. srpna 2014 14:51 )

Škoda, že ji nedělal instruktora Vladimír Vladimírovič, už mohl být na UK klid

e.44 ( 27. srpna 2014 21:32 )

Chudák holka. Bude mít doživotní trauma. A to kvůli blbejm rodičům, co jí v tomhle věku vzali na střelnici a kvůli blbýmu instruktorovi, který neměl na to aby mu došlo, že takhle malá holka nikdy nemůže udržet samopal přepnutý na automatickou střelbu.

japos22 ( 27. srpna 2014 21:23 )

Není ta holka trochu malá na střílení?

Zobrazit celou diskusi