Velmi touží po náruči muže, který by stál po jejím boku až do konce života, ale stále toho pravého nemůže najít. Navíc ji trápí nešťastná láska. "Jsem single, nikdo v mém životě není. Láska chybí a zájemců je asi taky dost, ale člověk má to srdce jenom jedno. A jestli je to nešťastná láska? Dá se to tak říct," svěřila se Lounová v rozhovoru pro idnes.cz.

Daniel  Landa (45)

První na ráně je její kolega Daniel Landa, se kterým se Lounová velmi dobře zná. Nejen, že je spojuje láska k hudbě, ale také k závodním automobilům. Už delší dobu se spekuluje o tom, že Landa s Lounovou tvoří milenecký pár. Olga byla dokonce jednou načapána, jak vychází z domu Dana Landy. Ten se navíc rozešel se svou manželkou Mirijam. Milenecký vztah ale nikdy nepotvrdili. Nebo je to právě Landa tím důvodem, proč je Olga nešťastně zamilovaná?

Daniel Hůlka (46)

Stejně jako Olga Lounová i zpěvák Daniel Hůlka zoufale touží po lásce. Na ženy má pech. Pouhé dva roky mu vydrželo manželství s Libuškou Haratašovou, která mu utekla za Josefem Vojtkem, nevyšel vztah ani se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou, která byla o devatenáct let mladší. S tou se Hůlka rozešel před čtyřmi lety a od té doby je vlk samotář. S Lounovou by si tak vzájemně mohli foukat na bolístky svých zraněných a osamělých duší.

Jaromír Jágr (42)

Pokud by Lounová napekla pekáč buchet a navařila kotel lahodné svíčkové tak, jak to umí jen maminka nejslavnějšího hokejisty světa Jaromíra Jágra, mohla by se stát první ženou, kterou by starý mládenec Jágr odvedl k oltáři. O pohádkové svatbě s Jágrem snila už Iva Kubelková, Andrea Verešová či Inna Puhajková, ovšem ani jedna z nich neuspěla. Vzhledem k tomu, že je Lounová dlouhovlasá a štíhlá bruneta, není šance na vztah s Jágrem, který si na tomto typu žen ujíždí, vůbec ztracená.

Video
Video se připravuje ...

Okradená a potlučená Lounová se vrátila z USA bez kufrů! 

Fotogalerie
7 fotografií