"Zpěvačku Ivetu Bartošovou jsme měli rádi, ale že bychom museli její písničky poslouchat takhle po večerech, to zrovna ne," postěžoval si Blesk.cz jeden ze sousedů Dariny Nové, ke které se zpátky nastěhoval Josef Rychtář. Opustil tak definitivně Uhříněves a přesunul se do Říčan.

"Jestli tohle má být každý večer, tak se snad raději odstěhujeme," dodal však rozhořčený soused, kterého Rychtářův příjezd nijak nenadchnul. Zhruba do devíti večer vyřvávala na Říčany reprodukovaná hudba Ivety Bartošové a alkohol tekl proudem. "Proboha, vždyť s nimi bydlí malé dítě, které by už dávno mělo spát," dodal soused a narážel tak na to, že Rychtářův syn Jan má doma batole.

K Rychtářovi se k oslavě jeho návratu připojili jeho nohsled Standa s partnerkou a také Rychtářova sestra. Kolem deváté však hudba utichla a zábava skončila. Rychtář ještě vyrazil před dům vyvenčit psa a pak zmizel v útrobách domu. Stěhování jeho partu nejspíš zmohlo. Oddychli si tak nejen sousedi, ale patrně i exmanželka Darina, pro kterou je návrat Rychtáře zlým snem.

Darinu zachytili naši fotografové, jak se vrací s taškou plnou nákupu. Měla utrápený výraz, ale co je horší, doprovázela ji černá kočka, což je odnepaměti symbol a předzvěst smůly...

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rychtář vystěhoval dům Bartošové!A ministr na traktoru! redakce Blesk TV