Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zrůdou za milion: Žena s největšími rty v Británii si myslí, že je sexy

20. srpna 2014 | 12:32

Šílené! Odpuzující kačeří "zobák" jí vyšel na neuvěřitelných 250 tisíc. Lidé na ulici si z ní kvůli "nafouklým" rtům dělají legraci. Britka Hannah Page (22) je na ně ale hrdá. Myslí si, že jsou sexy a aby si je mohla pořídit, zadlužila se na několik let dopředu.

"Miluji své rty. Jsou to ty nejkrásnější rty v celé Británii," tvrdí dvaadvacetiletá administrativní pracovnice, na kterou teď lidé lidé na ulici pořvávají "rybí tlamo" a "Barbie".

Připouští ale, že milenci si stěžují na to, že jsou její rty tvrdé a plné hrudek. Jenže ona si i přes to stále tvá na svém: "Tak dlouho jsem na to čekala. Je mi úplně jedno, co říkají. Podle mě mé rty vypadají prostě skvěle." Přiznává ale, že zákroky byly "velmi bolestivé".

hannah doufá, že se díky svým plným rtům dostane do některé ze známých reality show.
Autor: reprofoto INT
Své první tři injekce měla už když jí bylo 18, protože si myslela, že její rty jsou příliš tenké. Na zvětšování se pak ale rychle stala doslova závislou. Nevadí jí ani, že se kvůli nim doslova "topí" v dluzích.

Za své nové rty, ve kterých má po šestnácti injekčních aplikacích celkem 3,5 polévkové lžíce dermální výplň, totiž utratila nejen všechny své úspory a půjčila si peníze od přátel i členů rodiny, ale ještě si musela vzít poměrně vysokou půjčku.

"I když jsem v dluzích, nestarám se o peníze. Jsem přesvědčená o tom, že pokud něco opravdu chcete, tak byste si to měli pořídit, bez ohledu na to, jaké jsou náklady," tvrdí dvaadvacetiletá Hannah.

Ale upravené nemá jen rty. Za sebou má tahle "umělá" kráska už 87 plastických úprav a zákroků, včetně čtyř operací nosu, botoxu, liposukce a plastiky prsou. To vše už jí vyšlo na téměř milion korun.