Christina Aguilera (33) porodila dceru v nemocnici Cedars Sinai v Los Angeles, kde holčička přišla na svět císařským řezem. Je to první dítě, které má zpěvačka s jejím snoubencem Mattem Rutlerem. Má však ještě jedno dítě a tím je šestiletý syn Max z prvního manželství. Otcem Maxe je Jordan Bratman (37), s nímž však už přes čtyři roky není.

Co nejdříve se však chce dostat zpátky na obálky časopisů a nechat muže obdivovat její tělo. A neklade si malé cíle, míří rovnou do Playboye, alespoň to je její sen. Své tělo však ráda ukazuje i v těhotenství...

Tu fotku si pamatují mnozí z nás. V roce 2008 se americká zpěvačka Christina Aguilera pochlubila těhotenským bříškem na obálce časopisu Marie Claire jen velmi spoře oděná.

Jakmile oznámila druhé těhotenství, fanoušci netrpělivě čekali, jestli se blonďatá sexbomba svlékne znovu... A tak se i stalo. Na nové fotografii pro V Magazine byla navíc Christina o poznání odvážnější. Jestli jí trend vydrží, už teď se všichni těšíme na její třetí těhotenství!

Fotogalerie
9 fotografií