Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomozte dopadnout úchyla: Tento muž onanoval před 13letou dívkou

Pomozte dopadnout nebezpečného devianta
Pomozte dopadnout nebezpečného devianta  (Autor: Policie ČR)
Autor: Policejní deník - 
30. července 2014
08:57

Bezstarostné léto se změnilo v trauma pro 13letou dívku, která se projížděla na kole u středočeské Jenče. U přejezdu ve směru na Hostouň ji zastavil muž v autě a pod záminkou ukázání cesty před ní onanoval. Policie nyní prosí o pomoc při hledání pachatele.

Nechutný incident se stal již minulý týden, ve čtvrtek 24. července kolem půl dvanácté dopoledne. Pod záminkou, že hledá obec Chýně, zastavil nezletilou, která okolo projížděla na jízdním kole, a po této požadoval, aby mu na mapě ukázala, kde leží uvedená obec. Muž seděl ve vozidle, na klíně měl položenou mapu, pod kterou onanoval. Poté co si toho dívka všimla, tak z místa utekla.

Popis pachatele: * muž ve věku kolem 30et * bílé pleti * podlouhlý obličej, upravené vousy, sestřižené do bradky * tmavé obočí * sportovní svalnaté postavy * příjemný hlas, mluvil česky bez přízvuku a dialektu

Popis vozidla: Černý automobil, sedan, jednalo se nejspíše o vozidlo zn. Audi A6, Škoda Octavia nebo Škoda Superb. Okolo oken mělo výrazné stříbrné (chromové) olištování.

Vyšetřovatelé vyzvali případné svědky této události, kteří se v daný den a hodinu pohybovali v blízkosti přejezdu a mohli si všimnout muže odpovídajícího popisu, aby se ozvali na telefonní číslo 974 882 750 nebo na bezplatnou linku 158.

Policie žádá všechny občany, aby též kontaktovali policii na těchto telefonních číslech v případě, že by pachatele dle vytvořeného portrétu poznali.

dyskrymynaclja ( 2. srpna 2014 14:04 )

Asi ho hryzly filcky,tak se škrabal na koulích a mladá z toho hned udělala kovbojku

obluda.pb ( 30. července 2014 15:04 )

Po prázdninách bude před kamarádkama za hvězdu... Myslím tu 13tku

vrtajzub ( 30. července 2014 13:02 )

franta - však si vetraj aj na Václaváku,pokiaľ si odvážny a rád riskuješ, prečo nie, len si ho hoň bez obmedzenia hoc aj v kresle u zubára pokiaľ k tomu obecenstvo potrebuješ rozpoišli pozvánky.

franta.onan ( 30. července 2014 12:15 )

franta.onan ( 30. července 2014 12:07 )

Ty sobecká náno, nikomu nic nedopřeješ.

Zobrazit celou diskusi