Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Policista nelegálním chvatem zpacifikoval těhotnou za grilování před domem

Těhotnou ženu policista zpacifikoval nelegálním chvatem
Těhotnou ženu policista zpacifikoval nelegálním chvatem  (Autor: Oficiální zdroj)
29. července 2014
11:57

Za dva měsíce Američanka Rosan Miller (27) na svět přivede své druhé dítě. O víkendu si s rodinou udělala před domem grilovačku, ale překazili ji policisté s tím, že je nelegální. Těhotné Rosan při zásahu jeden z policistů nasadil tzv. kravatu a táhl ji za krk. S manželem a bratrem nakonec skončila v poutech.

Newyorští policisté mají chvat do kravaty více už dvacet let zakázaný, přesto jej stále používají! Případ se stal jen týden poté, co po témže chvatu zemřel přímo na ulici 43letý otec od rodiny. Policisté ho zatýkali za nelegální prodej cigaret.

Víkendový případ naštěstí neskončil tak tragicky, těhotná žena však utrpěla šok. Zásah navíc viděla její dcera, která je zachycena i na fotografiích z místa činu.

Za grilování před domem byla Rosan obviněna z výtržnicí, její manžel z kladení odporu při zatýkání a nespolupráci s policisty, její bratr pak z pohrdání justicí.

Nepřiměřený zásah ze strany policistů budou jejich nadřízení prošetřovat. „Policisté musí přestat kravatu používat. Tohle nesmí pokračovat,“ volá po změně chování policistů aktivista, reverend Al Sharpton.

pepatiso ( 30. července 2014 08:29 )

Zčervenali,ty primitive

pepatiso ( 29. července 2014 18:55 )

Takhle to prosím dopadá-když dáme moc úchylům a navíc s IQ asi 10 s velkou rezervou.Znalci českých poměrů ví jak se chová hl. městská policie v praze,gestapáci by sčervenali studem nad svým břídilstvím!Jak sadisticky se dokážou vyřádit nad těmi nejubožejšími bezdomovci nemá příměru!!!A to se píše rok 2014 a slyšel jsem,že je tady prý demokracie!Ale kde ksakru?

jeromeklapka ( 29. července 2014 15:20 )

To vyzerá ako naaranžované...a tie úsmevy,ten prvý záber je jasný "prodělaný šok"

vonamula ( 29. července 2014 14:57 )

tlupa ožralých negrů, co vyřvává před barákem a každá negřice nabouchaná. jako v Čechách ...

vejkyt ( 29. července 2014 14:46 )

jim jsou zákony u řitě. V případě zásahu policie stačí zahulákat kouzelný slovo rasista a sluníčkový dementíci se můžou pokakat + nějaké tučné bolestné se vždycky hodí...

Zobrazit celou diskusi