Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rodiče mrtvé Martinky se vzali: Svatba v slzách!

Autor: Kateřina Moravcová - 
28. července 2014
21:56

Půlroční dcerka Martinka jim před dvěma měsíci zemřela v kojeneckém ústavu. Pár hodin na to, co ji tam odvezla sociálka... Rodiče Martina (42) a Danu (27) tragédie stmelila, v sobotu si řekli »ANO«.

Nejhorší den života mají snad Dana a Martinem z Nové Role na Karlovarsku za sebou. 9. června jim v karlovarském kojeňáku zemřela dcera Martinka. Rodičům, kteří rádi popíjeli a pověstní byli i italskou domácností, ji na udání sebrala sociálka. Proč umřela, není jasné. „Vyšetřování případu stále není ukončeno,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Již dříve se ale spekulovalo, že miminko zemřelo na syndrom náhlého úmrtí.

„Bolí to. Je to do konce našeho života největší bolest,“ napsala na Facebooku Dana. Při osobním setkání se k tragédii vracet nechce. Jen málokdy se od té doby na její tváři objeví úsměv. Dokonce ani ve svatební den. Neštěstí oba stmelilo a přivedlo až před oltář „Chtěli jsme si říct, že jsme rodina, i když nemáme Martinku,“ říká Martin. Oddání byli pouze za přítomnosti svědků.

pralinen ( 12. ledna 2015 08:50 )

Vite, kolik je divnych paru na svete...? Proste kazdy nemuze byt krasny, draze obleceny a prudce inteligentni. Pokud umite cist, pricina umrti male je jasna a bohuzel, tato diagnoza se nevyhyba nikomu. Ani bohatym, ani chudym.

lydyna ( 29. července 2014 08:08 )

Divný pár a paní už je opět zřejmě těhotná.

dandova ( 29. července 2014 07:59 )

Drzost, lezou s tím do Blesku.

dandova ( 29. července 2014 07:58 )

iribr ( 29. července 2014 06:15 )

 Divne ze by pulrocni dite zemrelo. Tyrani by pitva jiste prokazala a uz by davno sedeli. Kazdopane to vypada na povedeny parecek. Ze smrti ditete si asi nic moc nedelaj ze resej svatbu. Jako svatba v slzach mi to nepripada.

Zobrazit celou diskusi