Slavná zpěvačka Victoria Beckham (40) a její o to více slavnější manžel David Beckham (39) si na nedostatek rozhodně stěžovat nemůžou. Ať už jde o domy, auta, luxusní oblečení, nebo snubní prsteny. Mohli si vždy koupit vše. Victoria si však za těch 15 let manželství pořídila opravdu pěknou sbírku právě snubních prstenů.

Pro některé ženy je takový prsten závazek na celý život, který opatrují do poslední chvíle a jeho ztráta by pro ně znamenala utrpení, které se rovná oznámení posledního dílu seriálu Ulice. Victoria jich má však třináct! A to za pouhých patnáct let manželství. Ještě zajímavější na všem jsou ale ceny jednotlivých darů od Davida.

V roce 1998, když dostala první, to byl diamant řezaný do podlouhlého "markýzového" tvaru, v ceně okolo dvou milionů korun. U dalších je ale vidět, jak se postupně zvyšovalo bohatství manželů... a tedy i cena prstenů.

V roce 2002 na sobě měla Beckham jednoduchý diamantový prsten v hodnotě asi 200 tisíc korun, zřejmě náhradní, zatímco v roce 2005 už na prstě hrdě nosila diamant ve tvaru hrušky za 5,5 milionu. Tím to však neskončilo.

V roce 2006 se návrhář rozhodl pro lehce křiklavý diamant v hodnotě 9 milionů Kč a další prsteny, které Victoria dostávala už nikdy nešly pod tuto hranici. Následně si kromě jiných pořídila další dva v celkové hodnotě 35 milionů a letos ve stejné cenové relaci pouze jeden. Jaký bude další, to už záleží jen na návrháři, který bude prsten tvořit!

Fotogalerie
7 fotografií