Karel se o svých intimních zážitcích rozpovídal před spisovatelem Rostislavem Sarvašem (54), který s ním před 22 lety napsal knihu nazvanou »Jak to vidí Gott – rozhovor na lodi«.

Manžel za záclonou

V Mnichově se Gott v 80. letech seznámil na jedné diskotéce s vdanou ženou, která ho pak pozvala k sobě domů. A děly se tam věci! „Přišli jsme do jejího malého bytu, otevřeli jsme sekt a až jsem byl překvapený, jaký to mělo spád. Během chvíle jsme byli v tom nejlepším. Tak asi po patnácti minutách ale zpoza závěsu vyběhl nahý chlap (pozn. red.: manžel dotyčné ženy) a vrhl se na mou partnerku partnerku a nedbaje, že jsem na ní já, svou potřebu s ní dokonal,“ zavzpomínal Slavík.

„Nikdy jsem nebyl tak rychle oblečený! Oni mi začali vysvětlovat, že jejich manželství trvá deset let, ale přestože se mají rádi, už je nic nenapadá a připadá jim to stejné. Že si snaží sex ozvláštnit,“  dodal Gott.

Bolest mu vadila

Gott také promluvil o tom, že zkusil i praktiky sado-maso. „I já jsem slyšel, že s bolestí úzce souvisí rozkoš. Zkoušela to se mnou jedna kamarádka, ale nějak to u mě nefungovalo,“ rozpovídal se Slavík.

Jestli Gottova manželka Ivana (38) o tom všem ví, není jasné. Na Sarvašovu knihu doma několikrát narazila, ale zatím nikdy nemluvila o tom, že ji četla. Udělá to teď, aby poznala minulost svého muže?

Experiment s drogami

„Byl jsem vůbec jeden z prvních pionýrů v Československu, který okusil LSD přímo za odborné asistence profesora Grofa.“ Prof. Stanislav Grof se věnoval zkoumání účinků LSD na lidskou psychiku. V roce 1956 se Gott na psychiatrické klinice Lékařské fakulty UK v Praze dobrovolně přihlásil k pokusu s touto halucinogenní drogou.

Sex po telefonu

„Zatelefonovala mi v noci jedna žena a požádala mě, abych jí do telefonu tiše zazpíval romantickou píseň. Neodmítl jsem a zpíval. Když jsem se pak zeptal, jestli už je spokojená, dlouho se nic neozývalo. Až po chvíli poděkovala. Když jsem se s ní později seznámil, prozradila mi, že se sluchátkem hladila na erotogenních místech svého těla.“

Jaký byl milenec

„Pokud jsem se intimně setkal takřka s ženou mých snů, tak ne že bych úplně selhal, ale byl jsem nervózní. Vyřešil jsem to autogenním tréninkem, kdy jsem takovou situaci otočil a naopak si namluvil, že největší vzrušením pro mě bude, když v rozhodujícím okamžiku nedojde ke vzrušení. Nakonec mě to, že jsem ženě tvrdil, že se nesmím vzrušit, přivedlo až k maximálnímu vzrušení.“

Fotogalerie
12 fotografií