Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hněv kvůli sestřelení letu MH17: Putinova dcera zmizela neznámo kam!

Autor: shp - 
25. července 2014
09:25

V Nizozemsku truchlí za oběti z letu MH17, do Eindhovenu přiváží další těla na identifikaci. Jen horko těžko byste přitom u řady lidí v zemi tulipánů našli momentálně nenáviděnější osobu než Vladimira Putina, kterého obyvatelé viní ze sestřelení letounu se 193 Nizozemci na palubě. Pikantní je, že právě v Nizozemsku žije s partnerem Putinova dcera Maria (29). Ta však nyní zmizela.

Maria až dosud žila v nizozemském městě Voorschoten. Starosta jiného městečka – Hilversum, rozhněvaný Pieter Broertjes, už dokonce vyzval k jejímu vyhoštění. Patrně v obavě před vlnou nevole však nyní Maria zmizela i se svým partnerem ze svého příbytku za 70 milionů Kč neznámo kam.

Čelila urážkám

„Je na čase zmizet, d*vko,“ urážel na Twitteru Pitonovu dceru jeden z uživatelů. „Jsem si jistý, že Maria nyní žije v Haagu, aby brzy viděla soud se svým otcem,“ napsal na Twitter další rozhořčený Nizozemec v narážce na mezinárodní tribunál, před který by řada lidí ráda dohnala viníky sestřelení letu MH17.

Kdo za něj může? Západ nadále obviňuje proruské separatisty, ale i ruského prezidenta Putina za to, že je vyzbrojil... Právě Putin přitom soukromí své rodiny ochraňuje, o dcerách nemluví.

V místě, kde Maria bydlí s přítelem Jorritem Faasenem (34), ji však od sestřelení letadla nikdo neviděl. „Skutečně jsme ji neviděli od chvíle, kdy letadlo havarovalo,“ potvrdila místní obyvatelka anglickému Mirroru. "Přistěhovala se loni a nějaký čas bylo vše v klidu. Ale jakmile se to rozkřiklo, kdo ona je, začal zde být jistý neklid. A těd se stalo toto. Ona sice není očividně zodpovědná za činy svého otce, ale nechceme tu kolem demonstrace," dodala.

Do Nizozemska míří další těla obětí

K demonstracím před bytem Putinové již vyzývali Ukrajinci, žijící v Nizozemsku. Z ukrajinského Charkova přitom do nizozemského Eindhovenu míří další letadla s pozůstatky obětí katastrofy malajsijského Boeingu 777. Nizozemští experti se je nyní budou snažit identifikovat na základě analýzy DNA, což však může trvat týdny.

"Samozřejmě doufáme, že přivezeme zpátky domů pozůstatky všech milovaných, ať již je jejich domov kdekoliv," citoval server Euronews Esther Naber, mluvčí nizozemské policie, která má operaci na Ukrajině na starosti. "Ale nevíme. Jde o to, že množství pytlů a rakví ani neodpovídá množství lidí, které je potřeba identifikovat. Bohužel máme k dispozici nejen celá lidská těla, ale i jen jejich části," dodala.

Video Krvavý letecký týden! Za 7 dní zemřelo už 461 lidí! - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

123automobil ( 31. července 2014 19:47 )

debilita vrozena?

jana999 ( 27. července 2014 18:10 )

tak putin to opravdu nebyl, sám byl ve vzduchu

jana999 ( 27. července 2014 18:09 )

to máš to samý jak česká televize, poplatky vymáhá i na těch co televizi nevlastní jen na základě odběru elektřiny ale, když divák chce, aby byly české pořady v češtině a ne aby tam mečela slovenská koza, který nikdo nerozumí, jako kubalová v objektivu, tak to platiče poplatků ignorují

jana999 ( 27. července 2014 18:07 )

u nás je ale problém, že ti s nižším IQ, dokonce dementi sedí v parlamentu, nebo chcete tvrdit, že Mareček bendů má nějaké vysoké IQ, když si vzdělání musel koupit a chrápačovi v rakouzsku se neodvážili maturitu ani prodat, takové zjevné IQ má

jana999 ( 27. července 2014 18:03 )

je jasný, že to byl kyjev, ani nemůžu říct ukrajinci, protože ti jsou i na straně doněcka, kdyby to bylo na druhé straně, tak by amíci dodaly snímky z družice, celý týden nám ukazovali jak se rusáci rozkládají u hranic, pomalu jste mohl vidět co snídají a najednou by družici vypli? Sestřelil ho ten, kdo ho do té oblasti poslal, to letadlo tam vůbec nemělo letět

Zobrazit celou diskusi