George je sice na světě jen rok, ale zřejmě už má jako každé správné mimčo na všechno svůj názor. Prababička Alžběta mu ještě nestačila vysvětlit, že je člen královské rodiny a měl by se na všechny fotografy usmívat. A tak princátko občas udělá vtipný kukuč.

Na oficiální cestě po Austálii a Novém Zélandu měl George zřejmě ne moc dobrou náladu. I když červeným svetrem s bílým límečkem působil jako neviňátko, jeho pohled připomínal spíše čertíka. "Proč furt cvakáš tou černou krabičkou? Už mě s tím štveš!" jako by si princátko stěžovalo, že ho věčně někdo fotí.

Ani na ženu, která na letišti mluvila s jeho maminkou Kate, se zrovna neusmíval. "Co je to za ženskou? Ta se mi nelíbí...," říkal princův otrávený pohled. Aby bylo každému jasné, že na jeho mamčku nemá právo kromě něj nikdo ani sáhnout, pořádně se Kate držel.

Zato, když se byl George podívat v Canadě, byl v lepším rozmaru. Obzvláště se mu zalíbil o něco starší kluk, se kterým by si asi rád pohrál. Nebo ukazoval na chlapcovu tvář, aby celému světu sdělil: "Hele, on má támhle velkýho uhra!"

Když se princ George nudí, dokáže se snadno zabavit. Stačí chytit mámu pěkně za vlasy a zatahat. Ještě si k pramenu vlasů přičichne, jestli Kate používá správný šampon. V případě, že nejsou máminy kadeře zrovna při ruce, neváhá George zkusit strčit do pusinky něco jiného. Třeba památeční obrázek ze Sidney. Soudě podle jeho očí mu zřejmě moc nechutnalo.