Začátkem května Lenka přivedla na svět svého prvorozeného syna. Tuto zprávu roznesla do světa až její manažerka, která to oznámila během přímého přenosu letošních cen Andělé, týden po porodu. Dusilová se o synkovi rozpovídala až po třech měsících a překvapivě zabrousila do detailů.

Samozřejmě jsem chtěla rodit v porodnici za dohledu lékařů, jenže nakonec se porod nečekaně rozjel tak rychle a dobře, že jsem se zcela intuitivně rozhodla zůstat doma,“ přiznala Lenka v rozhovoru pro Reflex.

O to větší zážitek pro ní porod byl. Je na sebe pyšná, že to zvládla bez jakékoliv drogy, a že to dokázala bez cizí pomoci. Až na její maminku. „Během silných kontrakcí jsem si nedokázala přestavit, že bych jela do nemocnice. Byla tu máma, když to propuklo, a už tu zůstala. A její přítomnost mi dost pomohla. Rodila jsem pět a půl hodiny,“ svěřila se Dusilová s tím, že si během druhé fáze porodní zpívala.

Svému synkovi, o jehož otci se nikdy nezmínila, dala jméno Edward. „To bylo první jméno, co mne napadlo ve spojení s Edwardovým zplozením ve Skotsku. Po narození jsme mu tohle „pracovní jméno“ už nechali,“ dodala zpěvačka. Jméno Edward zvolila také proto, že to znamená ochránce štěstí a majetku.

CELÝ ROZHOVOR S LENKOU DUSILOVOU ČTĚTE V REFLEXU, KTERÝ VYCHÁZÍ TENTO ČTVRTEK.

Fotogalerie
4 fotografie