Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička ujížděla před policisty 190 km/h: V autě měla malou dcerku!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
22. července 2014
16:05

Noční honička jako z akčního filmu a u všeho bylo malé dítě! Když policisté chtěli na dálnici D1 zastavit podezřelé auto, začalo jim ujíždět. Zastavili ho až několikakilometrové zběsilé jízdě a nestačili se divit. Za volantem seděla pětatřicetiletá žena z Brna, která ve svém autě vezla nejen svou dcerku, ale také celostátně hledaného muže.

Policisté chtěli vůz značky Mercedez-Benz zastavit, protože na dálnici překročil povolenou rychlost o 60km/h. Když se ho ale snažili světelnou signalizací na 130. kilometru D1 přimět k zastavení, začala jeho řidička riskantně ujíždět.

Po deseti kilometrech zběsilé jízdy se rozhodla z dálnice sjet ve směru na Velké Meziříčí a nakonec odbočila na benzínku. Tam ji dopadli policisté, kteří v autě našli malou holčičku mladšího školního věku a celostátně hledaného sedmatřicetiletého muže, na nějž byl vydán zatykač už v polovině května.

Hledaný zločinec byl proto v poutech převezen k brněnskému soudu, ženu čekají problémy nejen s policií, ale také se sociálkou.

rynger ( 22. července 2014 23:54 )

Zajímalo by mně jak jí potrestaj, že by zákaz řízení na 30let Nejsou tresty a tak to i vypadá veškerý metr zcela na vše jsou peníze. Mhd by jí trošku probralo nebo kolo. Některým lidem nepatří peníze do ruky a auta pod zadky.

abcd.adcb ( 22. července 2014 17:07 )

Kapitalistická odchovankyně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání