Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Máme důkazy o vině Putinova Ruska, útočí Američané. Obama ale vyrazil na golf

Autor: Marian Balog, kat - 
22. července 2014
05:00

Za sestřelení stroje malajsijských aerolinií, který se zřítil 17. července nad Ukrajinou, může Rusko! Aspoň to tvrdí ministr zahraničí USA John Kerry (70)! Americký prezident Barrack Obama totiž místo zažehnávání světové krize, odjel na golf!

„Máme důkazy, že protiletadlový systém BUK dostali separatisté od Rusů. V momentě, kdy bylo letadlo sestřeleno, jsme zaregistrovali odpal rakety z území kontrolovaného povstalci,“ uvedl John Kerry. „Rusko vyzbrojilo separatisty, Rusko trénuje separatisty, Rusko odmítá vyvinout tlak na separatisty,“ hřímal nadále americký ministr zahraničí. „Víme jistě, že Ukrajinci v dané oblasti a v daném čase žádný takový systém neměli,“ dodal Kerry.

Smyčka kolem Putinova krku se tak dál utahuje. Zvlášť nepříjemný byl prý jeho půlhodinový hovor s britským premiérem Davidem Cameronem (47), jenž se do Kremlu dovolal až po třech dnech usilovného snažení! Pohrozil mu totiž údajně, že bude tlačit na zmrazení majetku jeho v Londýně usazených kamarádíčků-oligarchů (Abramovič a spol.)! Světový hněv by tak při výplatě v Chelsea mohl pocítit třeba i fotbalový gólman Petr Čech... „Naše ekonomiky jsou silné a přitom se chováme, jako bychom potřebovali Rusko víc, než Rusko potřebuje nás,“ uvedl Cameron. Zesílení protiruských sankcí by ministři zahraničí EU měli odklepnout už během dneška!

Celý svět čeká, co udělá Obama: A on? Jel na golf!

Celý svět čeká, jaké zásadní stanovisko k sestřelení letadla s 298 nevinnými lidmi na palubě zaujme americký prezident Barack Obama a jak chytne Putina pod krkem (ne-li jinde...), jenže... Skutek utek! Obama strávil sobotu charitou a v neděli hrál prý hrál na vojenské základně Camp David ve Virginii golf! „Jaký to rozdíl oproti Reaganovi, který v roce 1983 sestřelení korejského letadla Sověty nad Sachalinem okamžitě označil za zločin proti lidskosti!“ píše britský Daily Mail a australský Herald Sun s mnoha dalšími (včetně CNN!) už zcela bezskrupulózně přidává: „Obama je nejslabší americký prezident za posledních 100 let!“

»Objízdné« trasy jsou přeplněné: Málem se srazilo 6 letadel!

Letecké společnosti sice začaly konečně respektovat zákaz létání nad válečnou zónou kolem rusko-ukrajinské hranice, o moc větší bezpečí tím svým pasažérům ale očividně nezajišťují! Náhradní koridory, v nichž se nyní letecký provoz odehrává, jsou přeplněné a letečtí dispečeři přestávají nápor stíhat! Včera vyšlo třeba najevo, že se v sobotu nad ruským Rostovem na Donu málem srazilo šest letadel plných lidí! Všechny stroje proletěly stejným bodem ve stejné výšce v rozmezí pouhých tří minut – a to je při rychlosti okolo 900 km/h zatraceně málo... Piloti se naštěstí vzájemně viděli na radarech a včas vyhodnotili, že se minou. Stačilo ale, aby v osudný okamžik některé z nich letělo jen o trošku rychleji a ve vzduchu mohlo dojít k hromadné havárii s nedozírnými následky!

Letecké společnosti přestaly létat nad válečnou zónou na Ukrajině. "Objízdné" koridory jsou ale přeplněné! Letecké společnosti přestaly létat nad válečnou zónou na Ukrajině. "Objízdné" koridory jsou ale přeplněné! | Reuters, EPA, AP

_banderas ( 23. července 2014 01:26 )

aluman,děkuji.

aluman ( 22. července 2014 21:50 )

Videa z obou odkazů se zdají totožná ale nejsou totožná s původním videem zachycujícím transport, které je mnohem delší a je na něm zachyceno sice podobné, ale ne totožné místo, bez billboardu a dalších detailů. Původní video mám stažené, pouštěl jsem si videa paralelně a to s billboardem je jasný podvrh. Bohužel nemohu najít odkud jsem původní video stáhl. Pokud nebylo odstraněno a někde na ně ještě narazím, dám odkaz.

itartas ( 22. července 2014 18:02 )

...kdyby to nebylo tragické bylo by to směšné co ten šašek vytrubuje do světa, ale o důkazech, které existují, že dvojčata byla řízená demolice panečku nemluví! V Bílém domě může sedět jenom darebák, tam slušného člověka vždycky odkráglovali.....

vrtajzub ( 22. července 2014 16:28 )

banderas - na tieto otázky a na im podobné je USA, Ukrajina s Porošenkom krvavým hluchá, odpovedá len na to, čo sa ium hodí. Vazalský feudalizmus ktorého samovládcom je čierny chuj Obama a prisluhovači vazaly z EU. IN DIKCIUM MANUM, svet sa ženie do stredoveku, tu je tiež zopár opíc podobných Obamovi, že mu nejdu ofukovať gule v tej horúčťave, ale paria smradlavé rite od rána za počítačom v službách čierneho hajzla a šíria mrtvolný zápach v mene svojho vodcu Babráka SROHAMA. !Tento protislovanský hnoj by mali vystreliť na inú planetu !

vrtajzub ( 22. července 2014 16:18 )

wanzi - o akom fanclube tu prdíš,tupý si jak neandertalcov pazúr na oškrabávanie mamutieho mäsa a ideš sa tu naparovať svojimi zvrátenými primitívnymi co.cotinami, vraj fan club zrejme budeš v niekolkých blbec.Kolko máš tried základnej školy ty inbecilov potomok ? ty stredoveký feudálny cocot ? Významný americký novinár prehlásil, že lietadlo zostrelili ukrajinci, existuje záznam zo satelitu.To sa v správac h nedozvieš chuju, lebo tam sedia práve taký predajný chuji ako si ty !

Zobrazit celou diskusi