Vdovec po Bartošové Rychtář opětovně zaútočil na svého syna Josefa. „Pro mě jsi mrtvej, pamatuj si to do konce života,“ zaslal Rychtář synovi sms zprávu. To však nebylo nic nového pod sluncem, kvůli čemu by si dělal syn vrásky. „Za poslední rok mi chodí takovéto sms tak často, že to nedovedu ani spočítat. Napsal mi to proto, že jsem se postavil na stranu své matky Dariny a snažím se ji před ním chránit,“ prozradil smutně mladý Rychtář Blesku.

Rána pod pás

To však nebylo nic proti tomu, co mělo přijít vzápětí. „Zmrzačil jsi Lucku, per se se svým svědomím,“ pokračoval v útoku na syna otec. Ten si vybral to nejcitlivější místo svého potomka. „Mé přítelkyni Lucce se stala strašná autonehoda, u které jsem jí musel dávat první pomoc jako hasič. Myslel jsem, že to nepřežije, a byly to nejhorší okamžiky mého života,“ prozradil Blesku situaci, na kterou narážel Josef Rychtář v esemesce.

O rodičovském poutu, které překoná vše, si může mladý Rychtář nechat jen zdát. „Za války se hajzlové stříleli,“ zakončil svůj vzkaz plný zloby táta Rychtář. „Někdy dokážou slova ublížit víc než zbraň,“ postěžoval si Josef mladší, pro kterého existuje už jen jeden rodič - matka Darina Nová (57).