Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holanďané přišli s novým vynálezem: Místo e-cigarety mají e-marihuanu!

Nizozemsko má alternativu k elektronickým cigaretám. Přišlo na trh s e-marihuanou!
Nizozemsko má alternativu k elektronickým cigaretám. Přišlo na trh s e-marihuanou!  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: tp - 
25. června 2014
19:16

Nizozemsko je známé svou benevolencí vůči výrobkům obsahujícím THC. Jointa si tak můžete koupit kdekoli a nehrozí za to žádné sankce. Nyní se zaměřili na další expanzi svých "revolučních" nápadů. Místo elektronické cigarety si můžete koupit e-marihuanu.

Výrobci produkt nazvali E-Njoint a k mání je na různých místech po Evropě. Do Česka však zatím podle oficiálních informací e-marihuana nedorazila. Nicméně je to zřejmě jen otázkou času, jelikož Češi podle statistik vévodí celosvětovému průměru vykouřené "trávy" za rok.

Výrobek má podle Holanďanů úspěch a nechávají ho vyrábět v počtu 10 tisíc kusů denně v Číně. Na designu také nešetřili a vytasili to nejlepší, co mohli. Při potáhnutí z E-Njointu se cigareta na konci zeleně rozsvítí, samozřejmě se symbolem marihuanového listu.

Video výrobce:


Prozatím se vyrábí šest příchutí - například meloun, jablko nebo třešeň a koupit si e-jointa můžete v přepočtu za necelých 300 Kč. Výrobci samozřejmě říkají, že všechno uvnitř cigarety je neškodné vůči našemu zdraví, avšak účinky mají být podobné jako u klasického jointa. Náplň obsahuje bezpečné komponenty jako propylenglykol, rostlinný glycerin a stoprocentní biologickou příchuť. "Zhulit" se je tedy podle výrobců možné bez toho, aniž byste si ničili zdraví. Jak na to zareaguje Evropská unie, to už je jiná kapitola.

 

zarazenyprd ( 25. června 2014 23:24 )

A což takhle e-ho\/no, to by byl trhák!

evolucius ( 25. června 2014 20:45 )

 Omyl...v Holandsku si jointa nekoupite pokud nejste Holandan...probehla zmena zakona...

Zobrazit celou diskusi