Přivítaly se s širokým úsměvem na rtech. Ale jakmile Kubelková vycítila možnost, okamžitě si do Petry hodně jedovatě rýpla. A za všechno mohla fotografie z hokejovou tématikou ze soukromí, kterou měla Petra za úkol jako předávající na přímý přenos přinést.

„Já bych chtěla upozornit místní hokejisty, že jim roste konkurence, Leoš se možná dá na hokej,“ okomentovala fotku Petra, na které podává alkohol partnerovi Leoši Marešovi (38), který je jako brankář v brance. Brala to za vtipný koment. Místo smíchu, ale přišla první »podpásovka«. „No tak, jestli mu to půjde jako pití. Tak se tu příští rok potkáme na zlaté hokejce,“ dala Iva nečekaný zásah Petře.

Útok na partnera!

I když to Faltýnová nečekala, první podlou narážku ustála. Druhou, která jí bodla jako kudla do zad, ale málem neustála. „Jenom musím říct, co se mi vybavilo na první dobrou, když jsem tu fotografii viděla. Hned jsem si říkala, že Leoš musí být furt jako beton,“ pronesla Kubelková a zaskočenáFaltýnová se vzmohla jenom na jedno slovo. „Ivčooo!“ oslovila káravě Kubelkovou a kroutila nevěřícně hlavou.

Podpásovka!

Každému v sále bylo jasné, kdo koho tlačí ke zdi. A to měla Kubelková ještě jedno eso v rukávě. „A pak jsem si taky říkala, že možná máte ve vztahu hokej.“ pronesla Iva s potměšilým úsměvem na rtech. To už ale bylo na Faltýnové vidět, že se musí hodně ovládat. „Ostatní možná ano, my ne,“ pronesla Faltýnová. Sama zřejmě v paměti pátrala, čím Kubelkovou v minulosti naštvala, že po ní tak drsně šla. Obě sice měly vztahy s hokejisty, ale každá s jiným. Petra byla zasnoubená s Martinem Ručínským (43) a Iva chodila s Jaromírem Jágrem (42). Vyřizování milostných pletek se to tedy netýkalo.