Objektivy magazínu Chi je přistihly, jak uhánějí do justičního paláce v Turíně uzavřít dohodu o rozdělení nemovitostí a cenných papírů. Manželství české krásky s italským záletníkem totiž definitivně krachlo.

„Dokud nás smrt nerozdělí,“ slíbili si Alenaa Gigi 16. června 2011 před oltářem v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě. Jenže smrt trumfla poživačná sexbomba – moderátorka televize Sky Ilaria D‘Amico (40). Tato prsatá brunetka z Říma vyfoukla Aleně muže a synkům Louisovi Thomasovi (6) a Davidovi Leemu (4) tátu.

Zatím není jasné, jak to Buffon s Šeredovou budou mít po rozvodu s dětmi. I přes rozvodové zemětřesení, které nyní prožívají, se snaží, aby to na syny dolehlo co nejméně. Proto s nimi společně tráví spoustu času. Nicméně je to hlavně Alena, která se dětem naplno věnuje. Svědčí o tom záplava fotek, které Alena s dětmi postuje na sociální sítě.

A jak to bude s majetkem?

Tak to je snadnější než s dětmi... Rozdělí si ho. Jde o to jak! Od svatby uplynuly jen tři roky, za tu dobu Buffon vydělal kolem 500 milionů korun. Bude co dělit, tak není divu, že Šeredová k soudu tak běžela.

Spíš se ale snažila vyhnout se fotografům, což se jí nepodařilo. Tlak, který se na ni ze všech stran valí, se snaží zvládat. „Jsem velmi dojatá a vděčná za vaši podporu! Objímám vás všechny, jednoho po druhém,“ vzkázala Alena svým fanouškům.

Její stále okouzlující tělo už je zase volné, pánové…