Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dcera prezidenta Zemana změnila účes. Vizážista radí: Pryč s tou neslušivou ofinou!

Autor: Vera Renovica - 
7. května 2014
06:02

Za tu dobu, co ji veřejnost zná, byla první slečna Kateřina Zemanová (20) nejdéle blondýnkou. A podle vizážisty Petra Lukeše jí měla zůstat. Hnědé mikádo a ofina, které nově předvedla, jí prý nesluší!

Dcera prezidenta Miloše Zemana (69) Kateřina do povědomí vstoupila jako dlouhovlasá brunetka, to když otce před čtyřmi lety doprovázela na veřejnou akci. V době, kdy Zeman dělal kampaň, pak přesedlala na světlejší tóny a do jeho inaugurace se »vybarvila« úplně – ve Vladislavském sále se totiž předvedla s blond mikádem. Od té doby se ale přes medovou barvu vrátila zpět ke svým kořenům brunety a dokonce přidala ofinu.

Chce to peroxid

Podle stylisty a vizážisty Petra Lukeše je to špatně. „Odstín vlasů, který předvedla, je příliš teplý a neladí jí k obočí. Ofina pak celkově zdůraznila kulatost obličeje,“ okomentoval pro Blesk. Co Katce doporučuje? Návrat k mrazivějším blond tónům a prodlouženější mikádo bez ofiny. Na její vzhled však nikdy nedá dopustit právě hlava státu. „Moje dcera je hezká, moje dcera je chytrá. V obou případech po otci,“ řekl kdysi v žertu Blesku.

Kateřina letos maturuje a minulý týden šla ke zkoušce z angličtiny. Kdyby však skládala zkoušku z vizáže, letos by prospěla s odřenýma ušima! Ve fotogalerii najete, jak její proměny hodnotil profík.

rizek.j ( 7. května 2014 22:22 )

Díky vizážistům lidé nevypadají, jak ve skutečnosti vypadají. Jinými slovy pan vizážista by chtěl, aby vypadala tak, aby nebyla k poznání.

e.44 ( 7. května 2014 20:33 )

Její máma má úroveň ženský od krav. Všechno co si na sebe vezme jenom zvýrazňuje její tloušťku, je jí to o dvě čísla malý, střihově, materiálem i barvou zcela nevhodný. A dost dobře nechápu jak může být někomu sympatická když stojí i chodí nepřirozeně jak dřevo a kukuč pořád má jak kdyby jí ulítly včely a účes jak kdyby si týden nemyla vlasy a zrovna prolezla křovím a ještě nosí k sukni boty co vypadaj jako cvičky díky čemu vypadaj její nohy jako nohy terénního krocana, jak kdosi velice trefně napsal.

e.44 ( 7. května 2014 20:22 )

Podíval se na sebe někdy ten jak šašek voháknutej vizážista s kalhotama nechutně zaříznutejma v rozkrku do zrcadla? Ten má akorát tak co kecat Ta ofina a vlasy za uši, to je první účes Káči v kterym vypadá jako normální holka, ne jako bulík a kterej zvýrazňuje to přijatelné a potlačuje to "ovarové" v její vizáži.

cocca ( 7. května 2014 19:07 )

 Co to tam má ten vizážista za flek mezi nohama?

vary ( 7. května 2014 17:03 )

Vypadá jako malý podsvinče vyžraný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa