Při pohledu na Filipa Kaňkovského je velmi zřetelné, že má herec něco s očima. Až dosud si nechával pro sebe, co za jeho úzkýma očima stojí. „Jmenuje se to epikantus – kožní řasa, kterou mají asijské národy. Chrání před ostrým větrem,“ přiznal přítel Leichtové v magazínu MF Dnes.

Podle lékařů se jedná o kosmetickou záležitost, jejíž příčina je neznámá. Tato kožní řasa překrývá vnitřní koutek oka. Na rozdíl od Asiatů, pro které je epikantus zcela běžným jevem, se u Evropanů vyskytuje velmi vzácně. Tato vývojová anomálie víček je také typickým znakem Downova syndromu.

Kristýna se s Filipem dala dohromady v roce 2010 při natáčení filmu Westernstory, který se točil na Moravě. Když se seznámili, Filip prý vůbec netušil, že je Kristýna televizní hvězdou seriálu Comeback.

Téměř hned spolu také začali bydlet a zatím vypadají, že jim to šlape. Jelikož jsou oba herci, potkávají se doma zřídka. A když, tak to rozhodně nejsou žádné bujaré mejdany. Ty si totiž užijí s kolegy z divadla a od filmu. „Oproti jiným párům, které si spolu třeba otevřou víno, se my doma při společných večerech proléváme bylinami. Prostě si vaříme čaje,“ popsal s úsměvem Filip jejich společnou domácnost.